S-a dat startul sezonului de nunti? Afla ce nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta de petrecere in 2019!

S-a dat startul sezonului de nunti? Afla ce nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta de petrecere in 2019!

          Sezonul văratic nu vine în întâmpinarea noastră doar cu temperaturile călduroase, mult așteptate, ci și cu numeroase invitații la petrecerile de nuntă ale prietenilor apropiați.

Și cum fiecare își dorește să debordeze de rafinament, indiferent de natura evenimentul la care participă, ți-am pregătit în cadrul acestui articol o listă cu cele mai importante aspecte asupra cărora este necesar să te orientezi în materie de vestimentații elegante:

          Pantofii perfecți vin cu două avantaje: design-ul atrăgător și confortul necesar

Cu siguranță nu vei sta jos toată seara, nu-i așa? Ei bine, pentru a te bucura cu adevărat de petrecerea la care ai fost invitat, te sfătuim să optezi pentru încălțămintea care să nu te incomodeze, ci, dimpotrivă, să îți ofere confort pe întreaga durată a evenimentului.

Bineînțeles, asta nu înseamnă că design-ul pantofilor este mai puțin relevant, ci doar că trebuie să te orientezi spre acea pereche care îmbină aspectul elegant cu înalta calitate a materialelor. Poți accesa și secțiunea de încălțăminte din cadrul magazinului nostru online, www.dovani.ro, pentru a alege dintr-o colecție diversificată de pantofi piele bărbați modelul care ți se potrivește cel mai bine.

     Costumul compus din pantaloni și sacou sau din vestă și pantaloni?

Spre a te decide care dintre cele două variante îți va aduce succesul vestimentar, este important să verifici cât de elegantă va fi petrecerea la care participi.

Așadar, dacă locația este una extrem de pretențioasă, care implică o ținută clasică, atunci în mod cert vei avea nevoie de acel model elegant de costum bărbați, compus din cele două piese consacrate: sacou și pantaloni.

Pe de altă parte, dacă petrecerea de nuntă a prietenilor tăi nu presupune un cod vestimentar strict și nici nu respectă o notă atât de oficială, atunci dispui de mai multă „libertate” în alegerea ținutei perfecte, costumul compus din vestă și pantaloni fiind o alegere oportună.

Pe www.dovani.ro ți-am pregătit o colecție de costume bărbați realizate din materiale de înaltă calitate, după croiuri avantajoase oricărui tip de siluetă. De asemenea, te așteptăm și în cadrul magazinelor fizice din țară pentru a proba modelul care te atrage cel mai mult.

     Nu uita de accesorii – „cireașa de pe tort” a oricărei ținute!

Fie că obișnuiești să le acorzi în fiecare zi o atenție deosebită sau doar în anumite circumstanțe, accesoriile reprezintă acele elemente care completează pe deplin orice tip de vestimentație.

Așadar, începând de la o curea bărbați din piele, un ceas elegant și până la accesoriile pentru cămașă (butonicravată sau papion), te sfătuim să nu le omiți din ținuta ta de petrecere.

Cu cât o ținută este mai bine accesorizată, cu atât vei atrage privirile celor din jur, inspirând pe deplin eleganță și rafinament.

 

          Tu pentru ce outfit-uri elegante optezi în această vară? În situația în care garderoba ta nu se bucură de numeroase alegeri vestimentare din acest punct de vedere, te așteptăm pe www.dovani.ro cu o colecție nouă de articole elegante, care să satisfacă chiar și cele mai exigente cerințe!

Lăsați un comentariu