Livrare peste tot in tara

4 opțiuni vestimentare care îți vor completa stilul de vară în 2019. Tu ți-ai pregătit garderoba pentru sezonul călduros?

4 opțiuni vestimentare care îți vor completa stilul de vară în 2019. Tu ți-ai pregătit garderoba pentru sezonul călduros?

Nu mai durează mult și temperaturile călduroase se vor instala cu forțe proaspete. Iar atunci când vine vorba despre lunile de primăvară-vară, ce țesături pot fi mai potrivite decât bumbacul, în materie de articole vestimentare? Fiind un material delicat cu pielea, moale la atingere și care îi permite acesteia să respire, bumbacul este ideal pe parcursul zilelor specifice de vară, atunci când temperaturile cresc constant.

Totodată, acesta este caracterizat prin durabilitate, atât din prisma țesăturii, cât și în ceea ce privește menținerea culorilor vii, indiferent de numărul de purtări. Dacă te afli în căutarea celor mai moderne articole de îmbrăcăminte, destinate sezonului văratic, atunci poți opta pentru variantele disponibile pe www.dovani.ro, prezentate mai jos:

     Pantaloni bărbați smart-casual bleumarin

Pantalonii smart-casual sunt un must have în garderoba oricărui bărbat, fiind ușor de purtat în orice anotimp, îndeosebi în cazul lunilor mai călduroase.

Completându-vă cu rafinament look-ul smart casual din vara anului 2019, această variantă de pantaloni bărbați aleasăîntr-o nuanță versatilă, precum bleumarinul, cuprinde un conținut mare de bumbac, astfel încât să beneficiezi de confortul necesar în fiecare zi.

     Tricou bărbați din bumbac de tip Polo într-o nuanță puternică

Acest model de tricouri bărbați ar trebui să fie primul articol vestimentar din garderoba destinată sezonului călduros. Lăsând pielea să respire, tricoul Polo este una dintre acele piese de îmbrăcăminte care nu doar arată, ci se și simte confortabil.

Roșu este, de asemenea, considerată una dintre culorile de bază ale acestui an, sugerând încredere în sine. Tricoul de tip Polo pe care vi l-am pregătit se potrivește de minune cu pantalonii smart casual bleumarin, prezentați mai sus, dar și cu numeroase alte variante de ținute.

     Cămașă bărbați bleu cu mânecă scurtă

Odată cu instalarea primăverii, vine și posibilitatea de a purta imprimeuri, alături de nuanțe cât mai reprezentative sezonului călduros. O astfel de cămașă bărbați cu mânecă scurtă este realizată cu un imprimeu subtil, având buline mici.

Cămașa smart casual cu mânecă scurtă este, fără doar și poate, o alegere excelentă pentru zilele de vară vibrante petrecute la locul de muncă sau în contexte office.

     Geacă bărbați bleumarin  

După cum bine știm, nu toate zilele din sezonul văratic ne surprind cu temperaturi călduroase, pe măsura așteptărilor. În acest sens, o geacă bărbați, într-o nuanță atemporală de bleumarin este alegerea cea mai inspirată pe care o putem face. Atât modelul smart casual, croiul său relaxat, cât și materialele ușoare ne permit să o asortăm în diverse outfit-uri, fără a întâmpina dificultăți.

Ție care dintre variantele de mai sus ți se pare cea mai potrivită pentru a-ți scoate în evidență atuurile siluetei în sezonul primăvară-vară al anului 2019? În cazul în care dorești să îi aduci o doză de rafinament garderobei, te așteptăm pe www.dovani.ro cu o colecție nouă, destinată zilelor vibrante de vară. Pentru mai multe combinații de articole vestimentare moderne, ne poți urmări și pe Facebook!

Lăsați un comentariu