Livrare peste tot in tara

3 modele de pantaloni bărbați de care ai nevoie pentru ținute office inspirate!

3 modele de pantaloni bărbați de care ai nevoie pentru ținute office inspirate!

Mediul de afaceri presupune, pentru cei mai mulți dintre noi, respectarea unui anumit cod vestimentar, printre numeroase alte reguli. Astfel, outfit-urile pe care le alegem pentru locul de muncă trebuie să reflecte o serie de caracteristici, începând de la un caracter sobru și până la rafinamentul desăvârșit.

Totuși, destul de des, monotonia pare să pună stăpânire peste garderobă, mai ales atunci când vine vorba despre ținutele adecvate pentru birou. Într-adevăr, vestimentațiile office nu ne permit întotdeauna să „jonglăm” cu o gamă diversificată de nuanțe, culori sau modele, ceea ce ne poate face să depunem un efort suplimentar în selectarea acestora.

Pentru a deborda de rafinament la locul de muncă, dar și pentru a aduce o doză de eleganță oricărui outfit, v-am pregătit în continuare o listă cu cele mai populare modele de pantaloni bărbați - Dovani pentru care ar trebui să optați în acest sens:

     1. Pantaloni albaștri în carouri

Ce persoană nu adoră pur și simplu carourile? În materie de îmbrăcăminte pentru bărbați, în special în cazul articolelor ideale pentru birou, astfel de imprimeuri pot scoate fără doar și poate orice ținută din anonimat.

Secretul unei vestimentații inspirate, atunci când purtați pantaloni albaștri în carouri, este să optați pentru simplitate. Aceste imprimeuri sunt mai mult decât suficiente în vederea obținerii unui outfit rafinat, motiv pentru care celelalte articole componente ale ținutei trebuie selectate în nuanțe neutre (alb, negru, gri), fără detalii extravagante.

     2. Pantaloni eleganți negri

Negru este nuanța cea mai versatilă, dar și cea mai confortabilă atunci când vine vorba despre piesele de îmbrăcăminte potrivite pentru mediul business. Dacă sunteți în căutarea unei vestimentații clasice, care să inspire nu doar seriozitate, ci și un farmec masculin aparte, atunci o pereche de pantaloni eleganți negri este articolul vestimentar de la care trebuie să porniți.

Acest model de pantaloni bărbați poate fi combinat atât într-o manieră mai îndrăzneață (alături de o vestă colorată sau cu imprimeuri ce ies în evidență, precum sunt carourile), cât și în varianta clasică (alături de articole în tonuri de alb, negru sau bleumarin).

     3. Pantaloni eleganți gri închis

O altă culoare pe deplin potrivită în ceea ce privește outfit-urile office este griul. Oferind o notă de mister întregii ținute, griul se definește drept o nuanță ușor de asortat, caracterizându-se astfel prin versatilitate.

În materie de griuri, dispuneți de opțiuni nelimitate spre a obține acel look cu adevărat inspirat, indiferent cu ce decideți să asortați perechea de pantaloni eleganți gri închis.

Cu toate că pe site-ul nostru vă întâmpină o gamă diversificată de piese vestimentare office, elegante și smart-casual realizate din materiale de calitate, veți obține o doză de rafinament doar dacă acordați atenția cuvenită chiar și celor mai mici detalii. Astfel, nu uitați de accesorii, de maniera de combinare a culorilor, a materialelor, dar și de achiziționarea acelor produse care vă caracterizează propriul stil și vă avantajează, punându-vă în evidență doar atuurile.

Vă așteptăm în cadrul magazinului nostru online, www.dovani.ro, cu o colecție nouă, compusă din piese vestimentare perfecte pentru a satisface chiar și cele mai exigente preferințe!

Lăsați un comentariu