Livrare peste tot in tara

3 tipuri de alimente pe care SĂ LE EVIȚI atunci când încerci să pierzi în greutate

3 tipuri de alimente  pe care SĂ LE EVIȚI  atunci când încerci să pierzi în greutate

Cu siguranță, fiecare dintre noi are o idee despre greutatea ideală la care dorește să ajungă, ori de câte ori se apropie de un cântar. Totuși, în lupta cu kilogramele nedorite, alimentația joacă un rol deosebit de important.

Astfel, există acele tipuri de alimente indicate spre a fi consumate cu precădere, însă și o serie de sortimente ce trebuie, în mod definitoriu, evitate pe cât de mult posibil. Întrucât sezonul călduros se apropie, iar start-ul procesului de remodelare a propriei siluete s-a dat încă de luna trecută, ți-am pregătit în cadrul acestui articol o listă cu cele mai dăunătoare alimente (în ceea ce privește un corp sănătos, care să arate și bine):

     1. Cartofii prăjiți (și chipsurile din cartofi)

Deși cartofii sunt o variantă alimentară gustoasă și relativ simplu de preparat, aceștia conțin un număr ridicat de calorii, mai ales dacă sunt gătiți cu ulei sau consumați sub formă de chipsuri.

Majoritatea studiilor efectuate în acest sens au demonstrat faptul că creșterea în greutate este strâns legată de consumul de cartofi, respectiv de chipsuri. Prin urmare, ar trebui evitate sub orice formă.

     2. Băuturile zaharoase

Cui nu îi place zahărul, chiar dacă este vorba despre doar o lingură în cafeaua de dimineață? Ei bine, băuturile îndulcite cu zahăr, precum sunt sucurile din comerț, sunt considerate printre cele mai nesănătoase de pe planetă.

De fapt, acestea pot avea efecte dezastruoase asupra stării de sănătate, în special atunci când sunt consumate în exces. Deși băuturile zaharoase conțin numeroase calorii, creierul nu le percepe ca fiind alimente solide. Așadar, acestea nu îți oferă senzația de sațietate, iar consumul lor nu influențează apetitul.

     3. Produsele de patiserie

Pastele făinoase, prăjiturile sau alte produse de patiserie similare cuprind o serie de ingrediente deloc sănătoase, precum sunt zahărul sau făina rafinată. De asemenea, acestea cuprind și grăsimi artificiale, ceea ce poate conduce la apariția unor afecțiuni severe, în timp.

Similar băuturilor zaharoase, produsele de patiserie nu reduc pofta de mâncare (și nici nu stimulează o senzație de sațietate), ci dimpotrivă, senzația de foame se va instala destul de repede după consum. În cazul în care îți este poftă de ceva dulce, atunci poți opta pentru o bucățică de ciocolată neagră.

Nu-i așa că lupta cu kilogramele în plus pare istovitoare? Ei bine, pentru a te scuti de stres, am pregătit o colecție complexă, compusă din articole de îmbrăcăminte destinate siluetelor robuste.

În cazul în care ești caracterizat de un astfel de tip de siluetă, atunci tot ce trebuie să faci este să accesezi www.dovani.ro și să îți alegi articolele favorite. Fie că optezi pentru pantaloni bărbați, sacouri, cămăși, ținute complete sau alte astfel de produse vestimentare, vei dispune de certitudinea că atuurile propriei siluete sunt subliniate și, totodată, că micile imperfecțiuni vor fi mascate cu succes.

Cine nu își dorește o ținută impecabilă? Ei bine, acum ai posibilitatea de a o obține cu minimum de efort! Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de garderoba ta și rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor!

Lăsați un comentariu