Livrare peste tot in tara

TOP 3 mituri despre stil pe care niciun bărbat NU ar trebui să le creadă

TOP 3 mituri despre stil pe care niciun bărbat NU ar trebui să le creadă

Îți amintești cum, în copilărie, părinții ți-au spus ceva ce ai acceptat ca fiind adevărat – neavând niciun motiv să nu-i crezi? Spre exemplu, fiecare dintre noi a crezut că Moș Crăciun există cu adevărat, nu-i așa? Ei bine, în mod similar, există anumite mituri despre stil pe care urmează să le demascăm. Hai să vedem despre ce este vorba în rândurile de mai jos:

#1. Hainele de brand sunt mereu foarte scumpe!

Într-adevăr, atunci când vine vorba despre articole ce aparțin marilor branduri, prețurile acestora pot fi uneori destul de piperate. Totuși, multe astfel de piese pot fi achiziționate în perioada reducerilor, cu sume accesibile chiar și unui buzunar modest.

În cazul în care ai pus ochii pe un articol de brand, dar bugetul de care dispui nu este suficient, trebuie doar să te înarmezi cu răbdare. Astfel, te sfătuim să verifici periodic site-ul web al brandului respectiv și să te înscrii în grupurile de fani, pentru a fi mereu pus la punct cu noutățile.

Un alt mod de a obține o reducere semnificativă este efectuarea unei achiziții de pe un site web, pentru prima dată. Multe branduri oferă un discount considerabil în schimbul abonării la newsletter. De asemenea, anumite magazine recompensează fidelitatea, oferindu-ți fie puncte bonus (așa cum este programul nostru Brand Ambasador, prin care fiecare 10 lei cumpărați se transformă într-un punct bonus) sau anumite vouchere pe care le poți folosi la următoarele cumpărături.

#2. Secretul unui stil de invidiat este să fii mereu în ton cu moda!

Această idee este pur și simplu greșită! A avea stil implică să găsești acele articole care arată cel mai bine pe tine, evidențiindu-ți silueta și toate atuurile de care aceasta dispune. De fapt, de cele mai multe ori, outfit-urile clasice au o notă mult mai elegantă decât ținutele în ton cu tendințele actuale.

Secretul unui stil de invidiat și al unei ținute cu adevărat inspirată este, în realitate, alegerea acelor piese care să îți aducă un plus de încredere. Spre exemplu, dacă îți place o anumită pereche de pantaloni bărbați, atunci chiar dacă nu este în ton cu moda, nu ar trebui să renunți la ea.

#3. Mărimea care ți se potrivește este aceeași de la un brand la altul!

În mod cert, fiecare dintre noi și-ar dori ca acest mit să fie adevărat. Asta pentru că ne-ar scuti de neplăceri, în special în cazul comenzilor online.

Totuși, la momentul de față, mărimea standard nu mai există. Fiecare brand în parte are propriul sistem de măsurare, dar chiar și așa mărimile pot varia de la un articol la altul, în funcție de categoria vestimentară din care fac parte.

Așadar, înainte de orice achiziție, te sfătuim să verifici cu atenție ghidul de mărimi sau să soliciți ajutorul din partea reprezentanților de vânzări ai acelui magazin.

Te afli în căutarea unor piese vestimentare rafinate? Ei bine, atunci ai nimerit exact la locul potrivit! Accesează site-ul nostru, www.dovani.ro și optează pentru articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii atemporale, care să îți aducă mereu un plus de încredere!

Lăsați un comentariu