Livrare peste tot in tara

TOP 3 destinații de vacanță în 2019! Tu ți-ai ales locația preferată?

TOP 3 destinații de vacanță în 2019! Tu ți-ai ales locația preferată?

Cum după o perioadă de muncă intensă, o vacanță este bine-venită, ți-am pregătit în cadrul acestui articol trei dintre cele mai interesante destinații spre care ar trebui să te îndrepți în acest an.

În cazul în care încă nu ți-ai stabilit perioada de concediu, acum e momentul oportun pentru a te hotărî și pentru a lăsa amintirile să se adune. Nu uita: călătoriile sunt considerate o adevărată hrană pentru suflet, motiv pentru care ar trebui să îți lași cât mai des grijile deoparte și să pornești într-o nouă aventură!

     #1. Wroclaw, Polonia

Acest oraș care te va cuceri instantaneu, denumit și Veneția poloneză, este înconjurat de numeroase canale, fiind dotat cu peste 120 de poduri care leagă 12 insule minunate.

Cu siguranță odată ce ajungi în această locație, vei fi sedus de farmecul irezistibil al orașului Wroclaw, de arhitectura celor două primării sau de celebrele piețe ale sale.

Îți surâde ideea unui prânz gustos? Atunci în mod cert „Piwnica Świdnicka” - cel mai vechi restaurant din lume va ști să îl prepare pe măsura așteptărilor, uimidu-ți papilele gustative! Nici o plimbare sub vraja istoriei nu sună rău, astfel încât Ostrów Tumski este cea mai veche zonă a orașului, loc în care se adună mereu mii de turiști.

Nu pierde ocazia de a descoperi această destinație superbă și lasă-te ghidat spre o nouă experiență!

     #2. Bilbao, Spania

Cu adevărat uimitor, Bilbao este o locație a cărei atmosferă nu poate fi capturată prin cuvinte sau imagini. Fiind într-o constantă evoluție, Bilbao este mereu deschis către lume. Spre deosebire de multe orașe din Europa, acesta atrage familiile cu copii, care se bucură de dulceața serilor călduroase și se plimbă pe aleile din „Casco Viejo” – centrul istoric al orașului Bilbao.

Profită din plin de acest sejur și descoperă principalele muzee ale orașului, peisajele răpitoare din regiunea viticolă Rioja sau numeroasele orășele medievale din împrejurimi (așa cum sunt Balmaseda și Orduna). În mod definitoriu, vei avea ce să le povestești prietenilor când te întorci acasă!

     #3. Colmar, Franța

Fiind una dintre cele mai fermecătoare și romantice destinații din Europa, Colmar este acea locație care face turiștii să străbată anual mii de kilometri pentru a o vizita.

Cei care au avut șansa de ajunge în Colmar, cu siguranță cunosc arhitectura, gastronomia, dar și hotelurile absolut magice. De fapt, atât tinerii, cât și persoanele mai în vârstă redescoperă în această zonă romantismul!

Știai că faimosul creator al Statuiei Libertății s-a născut în Colmar? Acesta poate fi un alt motiv pentru a descoperi frumusețea care se ascunde aici.

Dacă tocmai ți-ai ales destinația de vacanță, atunci cu siguranță trebuie să îți pregătești cele mai inspirate ținute pentru a îți marca amintirile cu un set de poze uimitoare! Pe dovani.ro te așteptăm cu o nouă colecție, astfel încât rafinamentul să te însoțească indiferent de locație.

Fie că optezi pentru ținute complete sau nu, la DOVANI vei găsi o gamă diversificată de cămăși, tricouri, pantaloni bărbați, precum și alte articole de care garderoba ta are nevoie. Urmărește-ne pe Facebook pentru a fi mereu pregătit de concediul la care visezi!

Lăsați un comentariu