Livrare peste tot in tara

Sfaturi pentru ținute reușite în sezonul rece

Sfaturi pentru ținute reușite în sezonul rece

Ne aflăm în cea mai ”pretențiosă” perioadă din an, cea care ne pune pe gânduri și ne determină să facem noi achiziții. Cum bine știm, temperaturile și-au făcut deja simțită prezența, iar unii bărbați apreciază acest lucru, însă există și persoane care detestă perioada temperaturilor scăzute.

Cum nu putem controla vremea, putem să alegem în schimb ceea ce purtăm. Suntem încântați să discutăm despre articolele vestimentare pentru bărbați, deoarece Dovani de curând a introdus o colecție de iarnă foarte versatilă ce este diversificată și completată de elemente esențiale oricărei ținute, atât casual cât și elegante.

Frumusețea acestui anotimp ne oferă ocazia să ne diversificăm în fiecare zi ținutele, să ascundem kilogramele în plus prin suprapunerea articolelor vestimentare. Chiar dacă temperaturile nu sunt în favoarea noastră, măcar să ne bucurăm de stilul vestimentar.

Dacă deschidem subiectul legat de gusturi, acestea sunt diverse de la individ la individ, însă avem atâtea locuri din care să alegem, noi doar trebuie să ne punem pentru o vreme imaginația la contribuție, să căutăm lucrurile care ni se potrivesc cel mai bine și să luăm în considerare o serie de aspecte care ne vor ajuta în crearea celor mai reușite ținute.

Pentru început caută articolele vestimentare care sunt confecționate din materiale precum flanelul, de preferat în diverse nuanțe de gri. Această nuanță te va face să debordezi de eleganță, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu în care ținuta office este obligatorie.

De asemenea, o altă alegere de excepție pentru articole vestimentare este bumbacul. Avantajele acestora este reflectat de protecția termică pe care o oferă corpului și în același timp, lejeritatea în purtare, iar nu în ultimul rând sunt rezistente în timp.

Geacă bărbați

Alege să porți nuanțe închise în sezonul rece

Cu toate că în sezonul rece nuanțele care predomină sunt cele întunecate, ca de exemplu maro, bleumarin sau vișiniu, fiecare bărbat preferă să îmbrace articole vestimentare în nuanțele ce descriu foarte bine propria stare. Nuanțele închise sunt perfecte pentru această perioadă însă, nu este obligatoriu să le abordezi dacă nu dorești să fii prea sobru.

În sezonul rece ai ocazia să îți diversifici ținuta din punct de vedere cromatic, însă ai grijă la combinarea nuanțelor. Dacă preferi culorile deschise, ideal este să optezi pentru atașarea unui singur element în nuanța preferată, urmat de ”umplerea” ținutei cu articolele în nuanțe întunecate. Vorbim aici despre un echilibru cromatic care va mângâia retina privitorilor și nu le va provoca iritare.

Trebuie să țineți cont de cum se prezintă vremea în ziua respectivă dacă doriți, de exemplu, să purtați o pereche de pantaloni nude. Dacă plouă, cu siguranță la final de zi veți regreta această decizie. Culorile întunecate pun în valoare ambientul, creează o atmosferă specifică și valorifică momentul din an în care sunt purtate.

Nuanțele sunt cele care te pun în valoare, dacă ținutele tale se prezintă numai în nuanțe întunecate, vei da impresia că ești o persoană foarte introvertită. Dacă lucrezi într-un domeniu în care ești înconjurat de diverse persoane este minunat să combini nuanțele. Oferă ținutei tale un echilibru cromatic, pune imaginația la contribuție.

Reorganizarea șifonierului

Există o modalitate ideală de a stârni inspirația, ea se regăsește în ordonarea pe categorii de interes a articolelor vestimentare. Acordă atenție ordonării pe categorii și eonomisește timp atunci când te grăbești și nu știi cu ce să te îmbraci. Un pont aici este legat de accesorii: ai grijă unde le plasezi! Atât timp cât îți vor apărea în spectrul vizual când deschizi șifonierul, îți vei face mult mai ușor o viziune în minte despre ceea ce va urma să porți.

Gândește-te de câte ori nu ai găsit în șifonier articole vestimentare și accesorii de care nu mai știai că există. Din această cauză dacă acorzi mai multă atenție te vei putea bucura și de cele mai vechi piese vestimentare pe care le deții.

Un accesoriu ales corect va marca un real efect

Cum am relatat mai sus, trebuie să pui accesoriile la vedere ca se te ajuți singur atunci când vrei să-ți creezi o ținută. Fiecare accesoriu în parte contează, însă noi îți aducem câteva idei relevante despre cele pe care nu orice bărbat știe să le pună în evidență.

Butonierele sunt cele cu ajutorul cărora se poate adăuga un plus de stil ținutelor. Dimensiunile se aleg în funcție de articolele vestimentare pe care le purtați în completare, modelele unice se găsesc destul de greu, însă se merită efortul dacă vă doriți o ținută de excepție.

Gențile din piele pentru bărbați sunt versatile, spațioase și de efect. În special o geantă din piele maro, pe lângă faptul că vă permite adăugarea diverselor lucruri, va pune un accent deosebit pe întregul aspect al outfit-urilor.

Majoritatea bărbaților evită să poarte geantă pentru că percep acest lucru drept un accesoriu tipic feminin, însă, realul adevăr este că provoacă un impact atunci când este asortată în mod corespunzător și purtată cu atitudine de un bărbat.

Cureaua din piele este un accesoriu care marchează echilibrul întregii ținute. Adăugată în principal pentru a susține pantalonii, ea poate fi de un real efect dacă este de aceeași nuanță cu pantofii. Când suntem în căutarea unei curele, de obicei, nu punem în evidența cât de bine se va strânge în jurul taliei, ci la câte ținute o vom putea asorta.

Batistele de buzunar fac parte tot din această categorie și nu trebuie confundate cu batistele normale. Acestea pot prinde diverse forme de la cele tipice la cele mai atipice. O regulă de aur spune că este irelevantă asortarea simultan a cravatei cu batista de buzunar.

Există diverse ghiduri care te învață cum să îți diversifici forma batistei de buzunar, iar combinația cromatică este de asemenea, un lucru pe care nu trebuie să îl eviți. Linia dintre un efect demențal și unul dezastruos este foarte subțire.

Dovani îți oferă constant cele mai versatile piese vestimentare prin care îți poți diversifica garderoba sezonului rece, atât în stil casual cât și elegant. 

Organizarea este un punct cheie care te ajută să îți pui în oridine articolele vestimentare din șifonier, plus nuanțele pe care este ideal să le ai așezate în funcție de preferințe, iar accesoriile să nu lipsească din spectrul tău vizual.

Concluzia acestui articol este că în acest sezon ai posibilitatea să dai frâu liber imaginației și să creezi ținute dintre cele mai unice. Dacă îți dorești mai multe accesorii, Dovani are puse pe dispoziție pentru tine o gamă vastă din care poți alege cu încredere. Sezonul acesta te îndeamnă să porți cele mai confortabile texturi și cele mai diferite modele. Ai încredere în alegerile tale și oferă-ți șansa de a arăta extraordinar în fiecare zi!

Lăsați un comentariu