Livrare peste tot in tara

Trucuri pentru a-ți defini propriul stil

Trucuri pentru a-ți defini propriul stil

”Definirea propriului stil” este o sintagmă ce se întâlnește destul de des în acest timp, dar oare ce este acesta cu adevărat?

Haideți să admitem faptul că este un traseu destul de dificil de parcurs până să ne identificăm stilul care șă ne reprezinte în totalitate, prin care să căpătăm mereu acel spirit pozitiv și plin de împlinire. Suntem cât se poate de conștienți de faptul că, prin intermediul anumitor articole vestimentare, dar nu numai prin ele, putem da valoare întregii noastre personalități.

Și totuși, care este scopul definirii propriului stil? Cu siguranță nu este pentru a impresiona pe cei din jur ci pentru a ne da nouă o stare de bine, pentru a ne pune amprenta în societate în propriul nostru mod.

Chiar dacă nu suntem adepții trendurilor, suntem mereu în căutarea acelor mici detalii care ne fac să strălucim. Un exemplu îl putem extrage de la diversele noastre cunoștințe, care se îmbracă într-un anumit mod. Ei bine, aceste persoane sunt prinse de o serie de accesorii sau un tip de articole vestimentare prin care ei își validează propria persoalitate și prezență.

Cu toții am trecut prin acea etapă în care eram în căutarea unui ANUMIT articol vestimentar, și nu numai o singură dată, acest lucru se întâmplă destul de frecvent. Când deschidem dulapul, chiar dacă acolo există multe perechi de pantaloni care stau așezați frumos, nu găsim ”acea” pereche de pantaloni pe care să o atașăm ținutei, și să arate bine în același timp.

Asta se întâmplă nu numai în cazul perechilor de pantaloni ci în cazul tuturor articolelor vestimentare. Există momente când deținem perechea potrivită de pantaloni dar nu găsim o cămașă pe măsură sau accesoriile care să vină bine, ori mai dificil, atunci când totul este pus la punct dar mai puțin încălțămintea.

Fie că dorești să faci o revizuire completă a stilului tău, ori doar îți dorești să încerci ceva nou pentru a face o mică diferență între ceea ce reprezinta pentru tine stilul ieri, și ce reprezintă azi. În continuare te vom pune la curent cu câteva idei care te vor conduce puțin mai aproape către ceea ce ți-ai dori de la propriul stil.

Vom vedea că crearea unui stil propriu nu se referă numai la acele aspecte care definesc vestimentația, ci și la cele care țin de valorile interioare și de modul cum reușesc unii bărbați să își exprime personalitatea prin simpla lor prezență. Contează extrem de mult ca eforturile pe care suntem dispuși să le depunem pentru a arăta impecabil în exterior, trebuie să le aplicăm și atunci când avem în discuție palierul interior.

 

DEFINEȘTE ”ACEL” STIL

Când discutăm despre stil, trebuie să scoatem la suprafață ideea că acest capitol se axează pe mai multe paliere, nu doar pe unul singur. În primul rând pentru că fiecare persoană în parte consideră și vede stilul din fel și fel de perspective, lucru ce nu poate fi contestat.

Stilul depinde de faptul cum anumite ținute ajung să te reprezinte cu adevărat în propria ta formă și să îți scoată la suprafață cea mai bună parte din tine, cea mai excepțională fomulă a ta.

În primul rând, pentru ca propriu stil a unui bărbat să fie excepțional, începutul trebuie să dețină un zâmbet imens, acesta este primul punct care contribuie la stabilirea stării interioare, ce se va proiecta cu siguranță în exterior.

Zâmbetul este cel care aduce bărbaților acel ceva, care face diferența între a lua o decizie bună sau una mai puțin bună.

 

EXPRESIA PROPRIULUI STIL

Mai mult de atât, stilul de viață pe care îl ai reflectă extrem de mult stilul tău propriu. Dacă te raportezi la propriul stil și îți pui în oridine sănătatea, acorzi suficient timp exercițiilor fizice și acorzi atenție orelor de odihnă, cu siguranță vei emana numai energie pozitivă.

Modul cum ne raportăm la partea de fashion spune de asemenea, foarte multe despre personalitatea noastră. Acest aspect ”vorbește” pentru noi mai multe decât ne putem noi da seama. Cert este că tot ceea ce întreprindem, în unele momente spune câte ceva despre seriozitatea cu care tratăm unele evenimente.

Stilul vestimentar deține sarcina de a scoate la suprafață cea mai bună parte a unui bărbat, asta în cazul în care acordă suficientă atenție acestui aspect. Garderoba unui bărbat căruia îi place mereu să fie el însuși este caracterizată de articole vestimentare clasice și care dețin caracterul unor piese atemporale.

Dacă în momentul când deschizi șifonierul descoperi că deții doar articole vestimentare simple este mai mult decât perfect. Simplitatea va fi mereu pe primele locuri atunci când discutăm despre eleganță și rafinament.

Cheia la acest capitol se află în potrivirea corectă a articolelor vestimentare. Încearcă să nu complici lucrurile. Amintește-ți că ești un bărbat calculat și care nu trebuie să exagere în niciun fel.

Discutând despre stilul vestimentar, combinațiile de negru, alb sunt mai mult decât geniale. În general, pentru a te putea bucura de aceste articole trebuie să investești în calitate, în acele piese vestimentare pe care le vei mai purta și care nu se vor deteriora după prima spălare.

Cu alte cuvinte, o semnătură a propriului stil vestimentar este dată de acele articole vestimentare pe care le reinventezi pentru o perioadă mai îndelungată. Propriul stil vestimentar este învăluit de unicitate și atunci când porți ceea ce cu adevărat iubești, ceea ce te face să te simți cu adevărat tu.

 

ALEGE CÂTEVA ȚINUTE REPREZENTATIVE

Cu toții avem câteva ținute cu care ne punem în evidență propriul fel de a fi. Dacă ești axat pe stilul casual, o pereche de blugi negri arată splendid lângă un tricou alb, iar peste acesta să așezi un blazer sau o geacă din piele neagră. Iar atunci când alegi încălțămintea, primul lucru la care trebuie să te uiți este calitatea.

Stilul se completează și prin accesorii potrivite ținutelor. Și de această dată, încearcă să păstrezi totul la nivelul de simplitate. O eșarfă, un ceas și o geantă din piele pot fi accesoriile ce transformă întregul aspect al ținutei.

Trebuie să ții cont de faptul că nu trendurile sunt cele care te definesc pe tine și stilul tău, ci personalitatea ta și grija pentru detalii. Înainte de a-ți achiziționa noi articole vestmentare, trebuie să investești timp pentru a face o analiză a puctelor care te pot pune în valoare.

Dovani este brandul care îți aduce articole vestimentare versatile cu care îți vei putea reinventa garderoba de fiecare dată când ai nevoie. Ai la dispoziție colecții de paltoane, geci, cămăși și pantaloni din care poți alege cu încredere. Un lucru este cert: alegerea îți aparține, tu ești cel care definește imaginea propriului stil

Lăsați un comentariu