Livrare peste tot in tara

Te pregătești pentru prima întâlnire cu ea? Află cum o poți cuceri!

Te pregătești pentru prima întâlnire cu ea? Află cum o poți cuceri!

În ziua de astăzi, primele întâlniri pot fi destul de dificile, mai ales dacă persoana cu care urmează să te vezi se află în atenția ta de ceva vreme. „Ce ar trebui să porți?”, „Unde ar trebui să ieși la prima întâlnire?”, „Cine ar trebui să achite nota de plată?” și „După câte zile de la prima întâlnire ar trebui să o suni?” reprezintă doar o parte dintre întrebările pe care și le adresează orice bărbat înainte de a ieși cu femeia pe care o place. Cu atât de multe întrebări, devine destul de greu să te concentrezi de fapt în a o cunoaște mai bine pe potențiala ta parteneră.

Prin urmare, în rândurile următoare ți-am pregătit un mini ghid pe care îl poți urma atunci când te afli în situația de a ieși la o primă întâlnire cu femeia care ți-a cucerit deja gândurile. Iată ce trebuie să ai în vedere:

     1. Prima impresie este ÎNTOTDEAUNA importantă!

Poate perechea ta preferată de blugi rupți îți poartă de obicei noroc, însă nu uita: această primă întâlnire reprezintă singura șansă de care ai parte pentru a-i forma femeii cu care ieși o primă impresie bună!

Bineînțeles, asta nu înseamnă că trebuie să „pozezi” în postura unui bărbat care nu te reprezintă pe deplin, lăsând o impresie falsă, ci doar faptul că orice femeie își dorește de la un partener încredere în propriile forțe și siguranță deplină în sine. Și ce ar putea să transmită mai bine acest mesaj decât vestimentația în care te simți cel mai bine?

Așadar, selectează din garderobă acele ținute care îți oferă confort, încredere în sine și un plus de rafinament. Dacă ai hotărât că prima întâlnire cu ea este o ocazie la care se impune prezența unui outfit nou, atunci pe dovani.ro ai posibilitatea de a selecta acele articole vestimentare care să te reprezinte în totalitate.

        2. Alege acea locație în cadrul căreia amândoi vă veți simți confortabil!

Prima întâlnire poate să fie o experiență ușor stresantă pentru amândoi, mai ales dacă simpatia și-a făcut deja loc între voi. În cazul în care femeia cu care urmează să te întâlnești ți-a dat „undă verde” în alegerea locației, atunci optează pentru un „teritoriu” familiar amândurora. Astfel, fiecare va reuși să se simtă mai confortabil și să se concentreze pe a-l cunoaște pe celălalt mai bine.

        3. Adoptă o atitudine încrezătoare!

Fie că este vorba despre o primă întâlnire sau despre o altă situație similară, încrederea în sine și o atitudine entuziastă și pozitivă sunt extrem de atractive. Dacă faci parte din categoria bărbaților ușor timizi, atunci poți exersa în prealabil cu persoane noi.

Totodată, în decursul întâlnirii, îți recomandăm să abordezi subiecte care te entuziasmează, precum sunt hobby-urile sau activitățile de care ești cu adevărat pasionat. În timp ce vorbești cu pasiune despre un anumit subiect, vei deborda de energie și de încredere în sine, transmițându-i femeii cu care ai ieșit o stare de bine.

În general, femeile sunt atrase de acei bărbați care se simt confortabil în propria piele.

        4. Nu monopoliza discuția!

Deși poate este normal să te cuprindă emoțiile, mai ales atunci când ieși la o primă întâlnire cu o femeie frumoasă, pe care o admiri de ceva vreme, asigură-te că nu vorbești în exces, monopolizând discuția. Gândește-te că dacă acest date va decurge bine, vei dispune de numeroase alte ocazii în care să îi împărtășești toate lucrurile de care ești mândru.

Așadar, arată-i că ești un bun ascultător, dar, mai ales, că ești interesat de ceea ce îți povestește. De asemenea, pentru a sublinia acest aspect, îi poți adresa o serie de întrebări care să te ajute să o cunoști mai bine.

        5. Evită acele subiecte care nu îți provoacă o stare de bine!

Este foarte important să știi să gestionezi răspunsurile pe care le oferi atunci când ți se adresează întrebări intime sau atunci când subiectele de discuție sunt prea aprofundate. Așadar, te sfătuim să eviți să îi povestești femeii cu care te afli la prima întâlnire despre nemulțumirile tale sau despre alte probleme cu care te confrunți.

Bineînțeles, ar trebui să eviți și să îi adresezi, la rândul tău, astfel de întrebări incomode sau mult prea intime.

        6. Evită discuțiile despre relațiile voastre din trecut!

Chiar dacă o să vină acel moment în care va trebui să discutați și despre astfel de subiecte, momentan ar trebui să te concentrezi pe păstrarea trecutului în trecut.Cel mai bine este să eviți pe deplin aceste discuții, întrucât pot să vă stânjenească pe amândoi.

În schimb, îi poți arăta faptul că te bucuri de prezent, chiar dacă asta implică atât momente bune, cât și mai puțin favorabile și că amintirile tale cu fostele partenere sunt încadrate în categoria trecutului.

        7. Nu lăsa smartphone-ul să devină un impediment în a vă cunoaște mai bine unul pe celălalt!

Nu este nimic mai enervant decât un telefon care sună continuu atunci când încerci să petreci timp de calitate cu prietenii sau cu cei dragi, nu-i așa? Ei bine, acest aspect este valabil și în cazul unei întâlniri cu o femeie.

Prin urmare, încearcă pe întreaga durată a întâlnirii să păstrezi telefonul mobil la distanță, astfel încât să nu îți poată distrage atenția.

        8. Oferă-te să achiți nota de plată!

Deși în ziua de astăzi, femeile sunt caracterizate prin independență, atunci când inviți o reprezentantă a sexului frumos la o întâlnire este politicos să te oferi să achiți întreaga notă de plată.

Cu siguranță nu vrei să te considere zgârcit, motiv pentru care ar trebui să te asiguri că îți permiți să faci asta, înainte de face rezervare la un restaurant mult prea costisitor.

        9. Asigură-te că întâlnirea se termină „în termeni amiabili”!

Dacă nu ești sigur că ți-ai dori o a doua întâlnire, atunci nu ar trebui să îi promiți că o vei suna. În mod cert, vei ajunge să te simți vinovat că nu o suni, iar ea se va simți dezamăgită sau chiar rănită.

Totuși, dacă ți-ar plăcea să o revezi, evită acele „jocuri” prezente în filme. Într-adevăr, pe marile ecrane femeile sunt lăsate de obicei să aștepte câteva zile până a fi sunate pentru o a doua întâlnire, însă, în viața reală, prin acest gest s-ar putea să îi sugerezi că nu ești tocmai interesat de ea.

Ești pe deplin pregătit pentru prima întâlnire? Nu mai lăsa emoțiile să te cuprindă, ia-ți inima în dinți și sun-o atunci când te-ai hotărât! Nu uita să ții cont de sfaturile pe care ți le-am oferit mai sus!

Lăsați un comentariu