Livrare peste tot in tara

Cum să o ceri în căsătorie pe aleasa inimii tale? Află care sunt toate detaliile de care trebuie să ții cont!

Cum să o ceri în căsătorie pe aleasa inimii tale? Află care sunt toate detaliile de care trebuie să ții cont!

Ai găsit în final femeia alături de care dorești să îți petreci restul vieții? Atunci, cu siguranță te poți considera un bărbat norocos! Acum, singurul lucru care mai rămâne de făcut este să o ceri în căsătorie.

Este extrem de important să lași emoțiile deoparte și să îți amintești că odată ce ai pus la cale un plan complet, totul va decurge într-o manieră mult mai simplă. Așadar, în rândurile ce urmează, ți-am pregătit o serie de pași care să te ajute să o convingi pe femeia mult iubită de faptul că vă așteaptă o viață minunată ce trebuie petrecută în doi.

     1. Asigură-te că ea este cu adevărat aleasa inimii tale!

Probabil te-ai gândit de nenumărate ori la această cerere în căsătorie. Cel mai important este să fii sigur de sentimentele pe care i le porți, astfel încât să nu regreți faptul că ai făcut un pas atât de mare.

Așadar, ia în considerare toate motivele pentru care îți dorești să devii soțul său. Acest lucru te va ajuta să îți exprimi dragostea față de partenera ta atunci când va veni momentul să o ceri în căsătorie.

     2. Te afli într-o relație ce îți oferă siguranță și stabilitate?

Deși este aproape imposibil să anticipezi cu o precizie de 100% dacă partenera ta îți va da un răspuns pozitiv în ceea ce privește cererea în căsătorie, este necesar totuși să te asiguri că sentimentele sale sunt reciproce.

Ți-a oferit de-a lungul timpului petrecut împreună indicii care să te ghideze în luarea unei astfel de decizii? În cazul în care nu a menționat niciodată despre dorința sa de a-și întemeia o familie alături de tine, poate este timpul să discutați și asemenea subiecte. Dacă partenera ta nu pare a se simți confortabil într-o discuție de acest gen, atunci este posibil să nu fie pe deplin pregătită pentru a se căsători.

     3. Este important să vorbești cu părinții săi și să le ceri permisiunea

Chiar dacă părinții iubitei tale nu fac parte din categoria părinților „de modă veche”, în mod definitoriu pentru ei va conta să le ceri permisiunea.

Acest gest le va sugera „viitorilor tăi socri” faptul că ești o persoană responsabilă, care le prețuiește părerea și care le oferă respectul cuvenit. Ce familie poate rezista unui astfel de semn de politețe și de respect?

Bineînțeles, poți să o ceri în căsătorie și abia după să îi întrebi și pe părinții săi, sub forma unui mod de a le împărtăși veștile. Totuși, asigură-te că familia sa vă susține relația și că este de acord cu propunerea ta.

4. Alege momentul perfect pentru a o cere în căsătorie!

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când dorești să o ceri în căsătorie pe partenera ta este alegerea momentului ideal. Totuși, nu trebuie să te grăbești cu un astfel de pas, ci încearcă să iei decizia în funcție de propriile sentimente.

Odată ce această propunere este planificată până la cele mai mici detalii, atunci timpul nici nu va mai conta.

Iată câteva lucruri care te pot ajuta:

- Există o zi semnificativă pentru amândoi, precum o zi aniversară sau comemorarea primei întâlniri? Atunci poți plănui totul astfel încât acea zi să devină cu adevărat memorabilă.

- Ia în considerare perioada din an în care partenera ta și-ar dori să se căsătorească. Spre exemplu, dacă aceasta ți-a împărtășit că visează încă din copilărie la o nuntă în perioada sezonului văratic, atunci o poți cere în căsătorie cu câteva luni înainte, astfel încât să dispună de suficient timp pentru planificarea nunții la care a visat dintotdeauna.

- Sărbătorile sunt întotdeauna un moment prielnic pentru împărtășirea sentimentelor de dragoste! Astfel de zile, atunci când familia este completă cu toți membrii săi și în jur plutește bucuria și voioșenia te pot ajuta să transformi cererea în căsătorie într-un motiv în plus de a sărbători.

       5. Alege locația ideală pentru un astfel de moment special!

Foarte multe femei se gândesc încă de mici la momentul în care vor fi cerute în căsătorie de către alesul inimii lor. Prin urmare, trebuie să optezi pentru o locație specială, întrucât toată viața vă veți aminti de acest moment unic.

Desigur, poți să îi propui oriunde să fie soția ta, însă un gram de magie în plus nu strică, nu-i așa?

Așadar, gândește-te care sunt locurile preferate de către iubita ta. Este înnebunită după apusuri, după verdeață și flori? Atunci caută o locație în care să se regăsească și asemenea detalii. Totodată, ia în considerare locurile pe care le iubiți voi împreună, ca și cuplu. Aceasta poate servi drept sursă de inspirație, ajutându-te să alegi locul perfect.

       6. Te-ai gândit cum o vei cere în căsătorie?

Odată ce te-ai decis cu privire la locație și la momentul în care vei face acest pas trebuie să stabilești și maniera în care o vei convinge că trebuie să își petreacă restul vieții în compania ta. Fie că alegi să stai în genunchi, fie că o surprinzi în alt fel, nu uita să îi spui partenerei tale exact ceea ce simți și să îi amintești care sunt motivele pentru care dorești să îi fii alături întreaga viață.

De asemenea, încearcă să afli dacă iubita ta își dorește să împărtășească acest moment cu persoanele dragi sau ar fi mai încântată de o cerere în căsătorie mai discretă. Totuși, lasă-ți spiritul creativ să lucreze, astfel încât să o surprinzi în totalitate.

       7. Nu uita să alegi un inel pe măsura așteptărilor sale!

În cazul în care știi deja ce model de inel de logodnă își dorește partenera ta, atunci nu trebuie să te mai îngrijorezi. Totuși, dacă nu ești pe deplin sigur că modelul ales de tine va fi pe măsura așteptărilor sale, poți să ceri sfaturi de la mama sau de la prietena sa cea mai bună.

Nu trebuie să cheltui o avere pe inelul de logodnă, mai ales dacă bugetul este un motiv de îngrijorare. Dacă sentimentele sale sunt reciproce, aceasta va aprecia mai mult gestul tău față de prețul sau modelul inelului. Nu uita că, până la urmă, inelul de logodnă este doar un simbol al iubirii ce vă leagă.

       8. Alege cu atenție ținuta pe care o vei purta atunci când o vei cere în căsătorie!

În funcție de locația și de perioada aleasă te poți orienta și în privința ținutei tale. Acest moment din viața voastră este unul pe cât se poate de special, motiv pentru care vestimentația ta ar trebui să respecte această notă de eleganță.

În cadrul magazinului nostru online, www.dovani.ro vei găsi outfit-uri diversificate, fie că te caracterizează un stil elegant, smart-casual sau mai lejer. Cel mai important este să te simți bine în propria piele!

Așadar, ești pe deplin pregătit să îți suprinzi iubita? Dacă răspunsul este da, atunci poți ține cont de sfaturile de mai sus, astfel încât să te asiguri că organizezi un moment întru-totul special pentru amândoi.

Lăsați un comentariu