Livrare peste tot in tara

SFATURI VESTIMENTARE utile de care poți ține cont atunci când ai o SILUETĂ ROBUSTĂ!

SFATURI VESTIMENTARE utile de care poți ține cont atunci când ai o SILUETĂ ROBUSTĂ!

Te-ai săturat să întâmpini dificultăți în achiziționarea pieselor vestimentare care să îți mascheze silueta robustă? Ei bine, atunci trebuie să știi că în trecut, atât în rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor, siluetele robuste erau considerate drept un semn al sănătății depline, fiind extrem de apreciate.

Așa cum s-au schimbat preferințele odată cu trecerea timpului, în aceeași măsură s-au diferențiat și trucurile stilistice la care orice bărbat considerat mai plinuț poate apela atunci când pornește la cumpărături.

O garderobă aleasă cu atenție te poate ajuta să le lași celorlalți o bună impresie, chiar dacă nu ești tocmai mulțumit de propria siluetă. O greutate peste cea dorită nu înseamnă neapărat și lipsa rafinamentului. Soluția este să te concentrezi asupra micilor detalii în cadrul oricărei ținute și, de asemenea, să cumperi doar acele produse care ți se potrivesc pe deplin.

     Obținerea potrivirii corecte

Cum poți face aceasta? Răspunsul este unul pe cât se poate de simplu: achiziționând articole vestimentare care se potrivesc siluetei tale actuale. Într-adevăr, este posibil ca acum câteva luni să fi atins greutatea dorită sau poate, la momentul de față, te gândești să urmezi o dietă alimentară pentru a scăpa de kilogramele în plus. Totuși, dacă o piesă de îmbrăcăminte nu ți se potrivește acum, atunci evită să o cumperi.

Mai precis, te sfătuim să investești doar în acele produse care îți vin de minune în acest moment. Îmbrăcămintea nepotrivită poate atrage atenția asupra siluetei tale robuste, subliniind acele curbe pe care în mod definitoriu nu vrei să le accentuezi. De fapt, hainele de dimensiuni mai mari decât cea a corpului tău nu te vor ajuta să pari mai slab, ci îți va adăuga câteva kilograme în plus din punct de vedere vizual.

     Evită achiziționarea articolelor vestimentare oversized

Există multe alte trucuri utile pe care le poți aplica în cadrul unei ținute spre a masca silueta robustă, comparativ cu achiziționarea produselor oversized. În caz contrar, ai șanse destul de mari să pari doar neglijent în vestimentație. Spre exemplu, un astfel de tricou va fi prea lat în zona umerilor și a gâtului, ceea ce va adăuga volum zonei superioare a corpului.

     Atunci când optezi pentru o anumită ținută, încearcă să ții cont de ocazie, dar și de anotimp!

Este posibil ca unii bărbați să evite purtarea pantalonilor scurți sau a tricourilor pe timpul verii, simțindu-se nesiguri din cauza aspectului lor robust. Cu toate acestea, îmbrăcămintea care nu se potrivește pe deplin cu sezonul (așa cum sunt, de exemplu, pantalonii lungi sau hanoracele purtate pe perioada sezonului călduros cu dorința de a acoperi micile imperfecțiuni ale corpului) va atrage mai multă atenție asupra ta.

Aceeași idee este valabilă și în cazul unei ocazii pentru care îți pregătești vestimentația. Așadar, încearcă să respecți caracteristicile anotimpurilor în materie de îmbrăcăminte, precum și stilul fiecărei ocazii în parte.

     Evită imprimeurile masive și optează pentru articole de îmbrăcăminte cu dungi verticale!

De obicei, piesele vestimentare caracterizate prin imprimeuri accentuate sau de dimensiuni mari sunt recomandate persoanelor foarte slabe, care doresc să adauge un extra volum imaginii de ansamblu a ținutei.

Prin urmare, în cazul unei siluete robuste, dungile verticale pot face minuni! Acestea au rolul de a-i crea siluetei tale o linie verticală impecabilă, alungind-o și oferindu-ți aspectul mult dorit.

     Optează pentru tricouri, bluze, cămăși sau pulovere cu gulerul de tip V!

Cine spune că micile detalii nu pot face diferența dintre o ținută rafinată și o vestimentație nu atât de deosebită? Aceasta este și situația gulerului, indiferent dacă este vorba despre cămăși bărbați, tricouri, pulovere sau alte astfel de articole destinate zonei superioare a siluetei.

Gulerul de tip V are rolul de a alungi silueta, dar și de a distrage atenția de la imperfecțiunile sale.

     Evită pantalonii cu pliuri sau cu buzunare masive în exterior!

Cu siguranță, persoanele caracterizate prin siluete robuste nu vor să adauge un plus de volum ținutei pe care o poartă. Din acest motiv, pantalonii cu pliuri sau cu buzunare masive în zona exterioară ar trebui evitați cu desăvârșire.

Recomandat ar fi să optezi, în schimb, pentru pantaloni bărbați drepți, care să asigure proporționalitatea siluetei, creând un echilibru între partea sa superioară și cea inferioară.În ceea ce ține de culori, nuanțele închise sunt mult mai avantajoase decât tonurile deschise, motiv pentru care te sfătuim să achiziționezi pantaloni bărbați bleumarin, negri sau vișinii.

     Evită, pe cât de mult posibil, țesăturile groase!

Toate articolele vestimentare care au la bază un surplus de material pot crea impresia unei siluete voluminoase. De asemenea, epoleții pentru umeri pot conduce la un efect vizual similar.

Deși pe perioada verii sunt recomandate produsele vestimentare confecționate din materiale naturale, în decursul anotimpului răcoros articolele de îmbrăcăminte confecționate din materiale sintetice te pot ajuta să reduci volumul ținutelor groase.

     Optează pentru curele mai late!

Accesoriile sunt extrem de importante în ceea ce privește completarea unei vestimentații. Așadar, o curea lată va distrage atenția dinspre zonele pe care nu vrei să le evidențiezi, subliniind talia într-o manieră corectă.

     Achiziționează cravate mai lungi și mai late!

Dacă te caracterizează stilul office, mai ales în cazul ținutelor destinate job-ului, atunci asigură-te că îți accesorizezi outfit-ul cu o cravată atât mai lată, cât și mai lungă decât cea pe cate o porți de obicei.

Cravatele de dimensiuni reduse îți vor face partea superioară a corpului să pară mai masivă decât este în realitate, de aceea te sfătuim să le eviți în totalitate!

     O servietă sau o geantă bărbați de dimensiune medie sau mare te poate salva de la eșec!

În general, accesoriile masive sunt recomandate cu desăvârșire ținutelor pentru siluetele robuste. Acestea pot crea un contrast vizual benefic, subțiind corpul.

O geantă bărbătească sau o servietă office reprezintă un exemplu ideal în acest sens. Acestea te vor ajuta să îți completezi outfit-ul, aducând un plus de rafinament ținutei finale.

Așadar, dacă până acum întâmpinai dificultăți în selectarea articolelor vestimentare potrivite siluetei tale robuste, acum cu siguranță nu vei mai avea astfel de neplăceri. Te așteptăm pe www.dovani.ro cu o colecție nouă, astfel încât să poți achiziționa acele piese de îmbrăcăminte care să îți evidențieze atuurile de care dispui!

Lăsați un comentariu