Livrare peste tot in tara

Articole vestimentare de efect ce nu trebuie să lipsească din dulapul unui bărbat atent la imaginea personală

Articole vestimentare de efect ce nu trebuie să lipsească din dulapul unui bărbat atent la imaginea personală

Fiind mereu înconjurați de modă și tendințe, suntem puși la curent fără să ne dăm seama de ce anume este în trend sau nu. Fiecare sezon vine cu surprize vestimentare noi ce vor să scoată în evidență atuurile și caracterul cât mai potrivit prin care ne putem defini stilul și personalitatea.

Însă, având în vedere că nu mereu ne putem permite sume amețitoare în scopul de a ne completa garderobele cu cele mai inedite și în trend articole vestimentare, avem mereu șansa de a ne compune propriile „rețete” în garderobă cu care să nu dăm greș indiferent de sezon.

Care sunt acele piese ce pot construi ținute impecabile indiferent de sezon, aflăm în rândurile ce urmează. Cert este că, putem aduce „savoare” aspectului exterior foarte simplu, trebuie doar să evidențiem câteva aspecte importante.

Cămașa albă – piesă statement în garderobă

Putem afirma cu precizie că acest element face furori și în rândul reprezentatelor de sex fiminin, întrucât o cămașă bărbătească pe un trup gingaș va pronunța o eleganță aparte.

Cu toate acestea, vorbind despre garderoba masculină, cămașa elegantă albă în colecția unui bărbat este o piesă statement care se va plia perfect pe dumneavoastră atunci când prezența la un eveniment vă pune în dificultate din acest punct de vedere.

Atenție, însă, la materialul din care este confecționată. Tindem să aruncăm sume mari de bani pe cămăși bărbătești ce nu se așează corect pe trup din cauza materialul de calitate proastă dar și a croiului nepotrivit.

Dacă vă identificați cu o conformație robustă, cel mai probabil cămașa ideală se identifică cu un croi tip regular, care nu va fi nici prea mulată, nici prea largă.

Cămăși casual – aspect impecabil și relaxat

Chiar dacă tinzi mereu spre a-ți compune ținute elegante, cel puțin o dată ai avut nevoie de o cămașă lejeră în care să te simți relaxat. Pentru a te bucura de contexte în care, spre exemplu, te vezi cu un prieten bun sau ieși la o plimbare de seară, opțiunea pe care o vei putea plia perfect în ținutele tale este cămașa casual.

Sacoul închis la culoare – versatilitate absolută

Un alt articol atemporal ce poate fi purtat cu succes în orice combinație cromatică este un sacou închis la culoare. Fie un negru profund, gri sau bleumarin, acest element poate fi combinat în nenumărate ținute. Chiar și alături de un tricou alb simplu, un sacou va arăta impecabil.

Tricouri polo

Cu minimul de efort poți arăta deosebit și unic de la contexte precum cumpărăturile la supermarket, la birou, ieșiri cu prietenii sau conducând copiii în parc la joacă. Selectează tricouri polo care te reprezintă și în care te simți confortabil și poți fi sigur că acest tip de articol îți va fi de folos pe termen lung. Dacă de orientezi către tricouri polo confecționate din materiale rezistente și respirabile, ai garanția că nenumăratele spălări nu își vor pune aprenta pe aspectul acestora.   

Pantalonii casual în nuanțe închise

O pereche de pantaloni negri sau orice altă culoare închisă nu se va demoda niciodată. În contextul în care nu pentru toți bărbații moda este un aspect important sau relevant, ci mai degrabă eleganță și bunul-gust sau ținutele extravagante, pantalonii casual în culori închise vor putea fi purtați cu minimul de efort în orice împrejurare.

Pantofi din piele naturală

Ai nevoie să te miști confortabil, iar pielea este un material ce-ți permite acest lucru atunci când discutăm despre încălțăminte. Stat în picioare, mers grăbit, căldură, condus, toți acești factori pot infuența bunul mers al lucrurilor dacă încălțămintea este de proastă calitate.

Acordă atenție pieselor de bază care se pot contopi perfect cu stilul tău și, bineînțeles, cu ceea ce există deja în garderoba ta. Minimul de efort în alegere te va scuti de la chinul de a purta cu jenă o pereche de pantofi.

Mizează pe modele cu o tentă casual, în cazul în care cei eleganți nu te reprezintă, sau dacă în garderoba ta nu regăsești piese elegante în număr semnificativ. Păstrează imaginea perfectă a stilului tău cu încălțăminte din piele naturală, fie elegantă sau casual.

Accesoriile – ce alegem?

Cureaua – menține simplitatea

Cureaua este elementul ce echilibrează perfect imaginea unui look inspirat. Segmentul cromatic relevă rafinamentul ținutei abordate, în special a ținutelor elegante.

Bărbații dețin un număr de accesorii semnificativ mai redus comparativ cu reprezentantele sexului frumos, motiv pentru care, este necesar să țineți cont de reguli de bază precum: asortarea pantofilor cu cureaua.

Dacă în rândurile anterioare am menționat faptul că este important ca nuanța încălțămintei să fie de obicei închisă, țineți cont de acest criteriu și când vine vora de curele.

Simplitatea este cea care produce rafinament la cote maxime. Calitatea aduce extravaganță. Luați în calcul minimele reguli vestimentare și ținutele vor fi mereu mai mult decât răpitoare.

Butonii

Aceste accesorii emblematice stilului masculin evidențiind într-un mare fel rafinamentul unei ținute impecabile. Desigur, butonii nu fac parte din categoria accesoriilor ce se poartă în mod uzual, însă adăugarea în colecție vor aduce cu sine personalitate ținutelor.

În plus, butonii pot scoate la suprafață identitatea și atenția la detalii a purtătorului, cel mai semnificativ detaliu după care vă ghidați pentru o alegere perfectă este combinația cromatică și vârsta la care vă aflați.

Piesele vestimentare se potrivesc de la sine când garderoba și noile achiziții sunt oranizate în conformitate cu propriul stil și piesele deja existențe în dressing. Nu este dificil să punem amprenta personală pe stilul nostru fără ca cineva să intervină, atât timp cât ne focusăm pe a menține lucrurile simple.

Îndrumarea noastră este să mențineți mereu echilibrul cromatic indiferent de sezon. Cele mai simple combinații cromatice se regăsesc în cele de două nuanțe, iar cele cu trei culori pot fi extrem de reușite dacă ne antrenăm ochii în acest sens.

Alegerile ispirate ne pot scuti de investiții inutile, iar anteția la detalii ne aduce mereu beneficii vizivile în ținutele pe care le purtăm. Alegeți cu încredere piesele statement care vă reprezintă cel mai bine și țineți cont de faptul că orice ținută trebuie să vă aducă în principal confort și o stare de bine generală.

Lăsați un comentariu