Livrare peste tot in tara

Care sunt piesele de bază în garderoba de vară a bărbaților atenți la propria imagine

Care sunt piesele de bază în garderoba de vară a bărbaților atenți la propria imagine

Cine nu caută ținute lejere în timpul sezonului cald? Desigur, ne dorim mereu să simțim o doză necesară de confort, însă și un plus de eleganță nu strică niciodată. Te anunțăm că nu trebuie să excluzi din garderobă elementele clasice care îți plac, doar pentru a te asigura că disconfortul termic stă departe de tine. Care este secretul ținutelor de vară lejere și cu un aspect estetic deosebit? Rămâneți alături de noi pentru a vă oferi câteva informații utile.

Tricoul polo

Cu o vechime destul de glorioasă, tricoul polo reușește să se prezinte și astăzi ca drept cel mai stylish tip de tricou. Pe lângă aspectul deosebit, acest tricou ne întâmpină cu o versatilitate greu de depășit de alte modele. Ceea ce face ca acest tip de tricou să reziste cu brio temperaturilor și să sporească nivelul de protecție este materialul calitativ.

Calitatea își exercită statutul în orice domeniu, însă, când discutăm despre articole vestimentare de acest gen, materialul va prima atât din punct de vedere al contactului cu pielea, cât și a manierei în care va arăta după câteva purtări și spălări.

Pantalonii scurți

În funcție de stilul oricărei persoane, aceștia nu întârzie să apară în șifonierele bărbaților, indiferent de vârstă. Pantalonii scurți sunt ideali în acest sezon, la un picnic cu prietenii, o plimbare de weekend sau în orice alt context dedicat relaxării.

Nuanțele își spun cuvântul în această tipologie de outfit-uri, cele deschise evidențiind cu succes ținutele casual. Trebuie să acorzi suficientă atenție materialului, deoarece, dacă prezența îți este solicitată într-un loc important, vei dori ca aspectul tău să impună respect atât pentru propria persoană, cât și pentru cei din jur.

Care este lungimea ideală petru pantaloni scurți?

Evident, orice pereche de pantaloni scurți deține sarcina de a adăuga volum în partea de sus a picioarelor. Alegerea potrivită trebuie să aibă în vedere conformația și simțul estetic.  

De reținut este faptul că formele extrem de largi aduc un plus de volum fundului și părții superioare a picioarelor, aspect nedorit la majoritatea bărbaților. Puțină atenția la acest detaliu te poate scoate din încurcătură.

Prin urmare, aspectul perfect este dependent de propriile aspirații, gusturile deosebite și stilul personal. Însă, când introducem în discuție texturile, aici putem evidenția cele uni care se potrivesc oricărei situații. Pantalonii scurți cu diverse imprimeuri, spre exemplu, aduc o notă cu un grad mai înalt de dificultate în asortare.

Cu ce asortăm pantalonii scurți? Ei bine, aici putem exclude una dintre cele mai nefericite combinații cu sandale și șosete. Încearcă să te axezi pe încălțări simple, teniși, espadrile, mocasini sau loafers, acestea fiind la latitudinea fiecăruia. Idei de inspirație avem nenumărate, trebuie doar să ne găsim combinațiile potrivite.

Când nu purtăm pantaloni scurți?

Este de la sine înțeles că întâlnirile formale nu reprezintă ocazii ideale pentru a fi „prea lejeri”, ci contexte în care discuțiile trebuie să predomine toată atenția participanților.

Fie că te afli deja într-o relație amoroasă de ceva vreme sau cauți perchea ideală pentru tine, pantalonii scurți nu sunt cea mai bună alegere pentru o ieșire în oraș și în special pe timp de seară. Ai nevoie de ceva care să denote respect și eleganță.

Cămăși cu mâneci scurte

Nu orice bărbat tinde spre acest stil, în care tipul de cămașă relatat se identifică drept element principal în vestimentație.

Acest tip de cămăși este dedicat persoanelor care adoră un plus de eleganță în orice context. În funcție de conformat dar și de locul destinat purtării, putem aborda o varietate de modele, însă fiind o piesă greu de asortat, regula principală în purtarea cămășii cu mânecă scurtă este a nu fi în compania unui sacou.

Fii atent la proporțiile pe care le evidențiezi. Dacă te situezi în categoria persoanelor care dețin un conformat mai solid, cămașa purtată pe dinafară va accentua masivitatea. Iar dacă ești înalt și intenționezi a băga cămașa în pantaloni, noi îți recomandăm să nu faci acest lucru, deoarece se va crea un dezechilibru vizual accentuat.

Cea mai bună parte în purtarea unei cămăși cu mâneca scurtă este gradul scăzut de disconfort termic. Dacă nu dispui de un autoturism propriu și trebuie să te deplasezi prin intermediul mijloacelor de transport în comun, atunci vei fi mulțumit pe deplin cu confortul oferit de acest tip de cămașă.

Acestea fiind spuse, acum este momentul pentru a scoate în evidență detaliul cel mai important pentru ținute de vară autentice, comode, lejere și deosebite: țesături naturale.

Fibrele artificiale sunt cele care aduc cel mai mare grad de disconfort și face din purtare un adevărat chin. În altă ordine de idei, materialele naturale sunt ușor de purtat datorită faptului că nu se șifonează atât de ușor, iar în zilelel în care timpul petrecut cu alegerea ținutei este limitat, articolele vestimentare din materiale naturale sunt o adevărată bucurie.

Pe de altă parte, culorile sunt și ele extrem de importante atunci când vorbim de ținutele dedicate sezonului cu temperaturi ridicate.

Evitați nuanțele deschise pentru a elimina apariția petelor de transpirație. Optați mereu pentru culori care nu scot în evidență acest detaliu inestetic, în special albastru deschis, care este deosebit de frumoasă în compania unui sacou în anotimpul rece, însă vara este o piesă care cu adevărat îți transformă radical ținuta după scurt timp de purtare.

Vara este sezonul dedicat culorilor electrizante, fapt ce ne plaseză în postura de a face conbinații riscante. Alege să porți nuanțe deschise dar mixează nu mai mult de 3 culori pentru a păstra un echilibru vizual competent și plăcut.

Nu trebuie să încarci ținuta cu gândul că oferi tot ce este mai bun. Ceva mai puțin este de multe ori atât de mult cât să placă ochiului. Alege din colecția Dovani articole potrivite pentru tine, atât în nuanțe deschise, cât și profunde. Nu ezita să-ți compui ținute atemporale alături de care să debordezi de rafinament în orice context.

Fii tu însuți și simte-te bine cu hainele îmbrăcate, noi suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie. Contactează-ne și fii cu ochii pe rețelele noastre de socializare pentru mai multe detalii și inspirații vestimentare de neratat.

Lăsați un comentariu