Livrare peste tot in tara

Care sunt cele mai populare modele de încălțăminte în 2018?

Încălțămintea a fost dintotdeauna un subiect care a preocupat atât femeile, cât și bărbații, de diverse vârste. Ei bine, de încălțămintea potrivită depinde în deosebit de mare măsură confortul zilnic. Cu siguranță fiecare dintre noi s-a confruntat măcar o dată cu disconfortul provocat de o pereche de pantofi deloc comozi, însă de la care cu greu ne puteam lua ochii.

În vara acestui an, accentul în materie de încălțăminte se pune nu doar pe aspectul plăcut, ci și pe caracteristica practică. Astfel, în continuare îți vom arăta modelele cele mai populare la care poți apela cu încredere în sezonul călduros din 2018.

     Sandalele bărbătești din piele

Cine nu adoră sandalele, în special când acestea sunt confecționate din piele naturală? Ei bine, modelul de sandale pe care ți-l punem la dispoziție pe site-ul nostru este pe cât se poate de versatil, astfel încât să fie ușor de asortat în orice ținută de vară.

Fie pe maro, fie pe negru, sandalele de bărbați marca Dovani sunt special create pentru a oferi confort deplin oricărui bărbat care alege să le poarte. Fiind confecționate din piele perforată, acestea ajută piciorul să reziste la temperaturi ridicate, iar talpa ușor ortopedică ajută în stabilitate și la corecția mersului.

Mocasinii eleganți

Cu adevărat remarcabil la o pereche de mocasini eleganți este faptul că pot fi accesorizați cu ușurință la o ținută elegantă, înlocuind cu succes pe timp de vară pantofii. Fie că trebuie să participi la un eveniment elegant, fie că dorești să adopți o ținută stilată la birou sau doar te pregătești pentru a ieși cu prietenii, mocasinii confecționați din piele vor fi ajutorul de nădejde la care poți apela.

Detaliile rafinate alături de care vin însoțiți mocasinii pe care ți-i prezentăm în colecția Dovani (precum sunt franjurile, perforațiile sau porțiunile împletite) au rolul de a aduce un plus de rafinament în ținuta pe care o porți.

     Pantofii casual de vară

Atunci când temperaturile de afară sunt ridicate, piciorul trebuie să beneficieze de confort maximum, însă și de materiale pe cât se poate de naturale, care să nu afecteze sănătatea. Știm că ne așteaptă o vară foarte călduroasă, motiv pentru care ți-am pregătit un model de pantofi casual confecționati dintr-o piele moale, naturală.

Astfel, poți să te bucuri de plimbările pe jos, chiar și de statul în picioare, fără a mai simți disconfort sau oboseală. Totodată, pantofii casual sunt perfecți pentru ținutele de la locul de muncă, dar și pentru cele din timpul liber.

Ție ce model de încălțăminte ți se potrivește? Accesează dovani.ro și alege perechea perfectă pentru tine, confecționată din materiale de calitate.

Lăsați un comentariu