Cum ne îmbrăcăm noi, bărbații corpolenți?

Cum ne îmbrăcăm noi, bărbații corpolenți?

Cine spune că eleganța ține cont de vârstă, sex sau greutate, mai ales atunci când opțiunile vestimentare sunt alese cu maximum de atenție și de originalitate?

Ei bine, orice siluetă poate fi pusă în valoare, indiferent dacă este vorba despre una robustă sau nu. Este perfect adevărat că, pentru a obține un outfit pe deplin inspirat, sunt necesare câteva secrete de stil, în special dacă faci parte din categoria bărbaților corpolenți. Cu toate acestea, ai ajuns în locul potrivit.

În cadrul acestui articol, îți vom oferi o serie de sfaturi esențiale, pe care să le aplici atunci când nu reușești (în timp util) să dai jos acele kilograme nedorite, dar vrei să debordezi de rafinament:

Alegerea mărimii potrivite

Fie în urma unei sesiuni de shopping ce nu a mers bine sau din pură întâmplare, ai dat peste un articol vestimentar mai larg. Atunci când ai o siluetă slim fit, există șanse să arate chiar bine. Totuși, în ceea ce privește bărbații corpolenți, efectul se amplifică.

Deseori, cei care au o siluetă robustă aleg haine de dimensiuni mult prea mari, în ideea de a-și ascunde fizicul. Totuși, articolele de îmbrăcăminte extrem de largi nu păcălesc pe nimeni ci, dimpotrivă, atrag mai mult atenția asupra greutății.

Spre a face cumpărături inspirate, achiziționând exact mărimea care ți se potrivește cel mai bine, aplică principiul confortului: cu cât se potrivesc mai bine hainele, cu atât sunt mai confortabile și arată extraordinar.

Simplitatea – secretul unei ținute de nota 10!

În cazul în care faci parte din categoria bărbaților masivi, ai deja o prezență impunătoare, indiferent de context.

Prin urmare, cel mai recomandat este să te îmbraci cât mai simplu. Greutatea nu trebuie să reprezinte un impediment în obținerea unui look de invidiat, de aceea încearcă să mizezi pe simplitate, începând de la articolele vestimentare închise la culoare și până la imprimeurile clasice, lipsite de extravaganță.

Hainele voluminoase nu sunt o idee prea inspirată!

Chiar dacă îmbrăcămintea grea și foarte groasă te apără de frig în perioada răcoroasă a anului, ideal ar fi să optezi pentru produse mai puțin voluminoase.

Țesăturile ușoare te vor ajuta întotdeauna să echilibrezi ținuta, îndeosebi dacă ai o siluetă robustă.

Acceptă-ți chiar și trăsăturile de care ești mai puțin mândru!

Unul dintre cele mai mari secrete (dacă nu chiar și cel mai important dintre toate) ale unui outfit impecabil este încrederea în sine.

Indiferent de cât de scumpe sunt hainele pe care le poartă sau cât de bine sunt asortate, un bărbat corpolent, dar încrezător în sine, care își acceptă chiar și părțile mai puțin bune, va stârni admirația celor din jur. De asemenea, acest gen de atitudine atrage după sine optimism și, bineînțeles, succes.

Prin urmare, tu știi cum să te îmbraci în așa fel încât să arăți minunat, indiferent de context?

Brandul nostru cuprinde o gamă diversificată de articole vestimentare, de încălțăminte, dar și accesorii, astfel încât să poți obține outfit-ul mult dorit, chiar dacă ai câteva kilograme în plus. Nu lăsa greutatea să te împiedice să debordezi de eleganță: accesează www.dovani.ro și alege produsele care îți vin perfect!

Lăsați un comentariu