Iarna, la DOVANI, se poartă rafinamentul! Cum să radiezi în 2020?

Iarna, la DOVANI, se poartă rafinamentul! Cum să radiezi în 2020?

Cu siguranță, te-ai obișnuit deja cu gradul înalt de calitate al produselor noastre, dar și cu prețul accesibil la care le poți achiziționa. Totuși, mai rămâne o caracteristică pe care trebuie să o încadrezi în ținutele tale de zi cu zi, care vine „la pachet” cu orice articol marca DOVANI: rafinamentul.

Indiferent dacă ești adeptul outfit-urilor relaxate (casual) sau îți concentrezi atenția asupra articolelor office (sau elegante), rafinamentul nu este o calitate de care să te poți lipsi. De fapt, prin atenția lor la detalii, dar și prin propria energie pe care o emană, bărbații rafinați atrag în jurul lor doar energie pozitivă și reușite.

Ce articole îți recomandăm să porți în ultima parte a sezonului răcoros pentru un plus de rafinament?

După cum sigur ai observat deja, temperaturile din această iarnă sunt destul de înșelătoare. Dacă astăzi, vremea de afară este extrem de rece, mâine, câteva raze de soare s-ar putea să te facă să regreți că te-ai îmbrăcat atât de gros, judecând doar după data din calendar.

Așadar, ultima lună a anotimpului iernatic ne pune în imposibilitatea de a alege articole de îmbrăcăminte rafinate, dar și în ton cu temperaturile schimbătoare. Din acest motiv, ieșim în întâmpinarea ta cu următoarele sugestii vestimentare:

Geaca de bărbați vișinie

De ce achiziția acestui model de geacă bărbătească este o adevărată investiție? Pe lângă faptul că are o nuanță aparte, care poate fi cu ușurință asortată, această geacă are o compoziție mixtă (80 % bumbac și 20 % poliester), ceea ce o face ideală nu doar pentru finalul iernii, ci și pentru începutul sezonului primăvăratec. 

Mai mult decât atât, o găsești acum pe www.dovani.ro la un preț redus, de doar 249,00 RON!

Tricoul negru cu mânecă lungă

Fiecare dintre noi ar trebui să poarte cât mai des articole de îmbrăcăminte realizate din bumbac, deoarece acest material este delicat cu pielea, indiferent de sezon. Dacă temperaturile de afară sunt ridicate, bumbacul nu va favoriza dezvoltarea unor iritații ale pielii, iar atunci când termometrele indică scăderea temperaturilor, materialul îi va oferi corpului protecție deplină împotriva frigului.

Acest model de tricou bărbătesc, cu mânecă lungă, conține bumbac în proporție de 95% și 5% lycra, ceea ce ajută produsul să se muleze perfect după silueta oricărui bărbat, evidențiindu-i atuurile. Să nu uităm nici de faptul că negru este o nuanță care subțiază silueta, fiind caracterizată prin versatilitate cromatică.

Bineînțeles, și acest produs este acum redus, fiind disponibil la doar 59,00 RON.

Ghetele vișinii din piele naturală

Un alt indicator al rafinamentului bărbătesc este încălțămintea. Și cum fiecare bărbat are nevoie de un model de pantofi potrivit pentru perioada de tranziție (de la iarnă la primăvară), aceste ghete din piele naturală îți vor asigura gradul înalt de confort de care ai nevoie.

Dispuse cu șiret subțire în zona frontală, ghetele vișinii din piele sunt piesa de rezistență a oricărei ținute office, smart-casual sau elegantă din acest sezon. Întrucât ne gândim și la bugetul tău, aceste articole sunt disponibile acum la prețul unic de 349,00 RON.

Așadar, tu cum faci față vremii schimbătoare? Pentru o doză suplimentară de rafinament, nu uita să ții cont de recomandările noastre de mai sus. Te așteptăm pe www.dovani.ro cu multe alte prețuri irezistibile la o gamă variată de articole!

Lăsați un comentariu