Livrare peste tot in tara

Ghid util în alegerea batistei de buzunar: TOP 5 întrebări frecvente și răspunsuri utile

Ghid util în alegerea batistei de buzunar: TOP 5 întrebări frecvente și răspunsuri utile

Batistele de buzunar fac parte din categoria acelor accesorii bărbătești care diferențiază o ținută rafinată de una absolut banală. Și pentru că detaliile sunt esențiale în obținerea unui outfit inspirat, în cadrul acestui articol am oferit soluții la principalele dificultăți cu care se confruntă bărbații atunci când vine vorba despre batistele de buzunar, sub formă de întrebări și răspunsuri. Hai să vedem despre ce este vorba:

1. Cum procedăm pentru a împiedica batista să cadă cu totul în buzunar?

Chiar dacă pare greu de crezut, aceasta este o problemă comună. Spre a evita neplăcerile de acest gen, te sfătuim să optezi pentru un tip structurat de împăturire. Astfel, batista se pliază sub forma unui dreptunghi, urmând să fie împăturită la lungimea potrivită pentru buzunar.

De asemenea, atunci când achiziționezi batiste de buzunar, orientează-te asupra unor modele mai late, care se potrivesc perfect cu buzunarul costumului. Dacă niciuna dintre aceste soluții nu îți surâde, poți opta pentru un suport care fixează acest accesoriu, împiedicându-l să mai cadă.

2. De câte batiste de buzunar are nevoie un bărbat pentru a obține mereu un look de invidiat?

Această decizie ține de latitudinea fiecăruia. Cu toate acestea, un bărbat elegant ar trebui să aibă în garderobă cel puțin o batistă de buzunar confecționată din in alb, întrucât un astfel de model este mai ușor de asortat la orice vestimentație.

Ulterior, poți investi și în alte piese mai intens nuanțate sau cu imprimeuri, care să le aducă ținutelor tale o pată de culoare.

3. O batistă obișnuită poate fi folosită și pentru buzunar?

O batistă obișnuită poate funcționa ideal în cadrul unei ținute elegante, însă cu condiția să fie realizată din in sau din bumbac și să aibă o nuanță cât mai simplă.

Totuși, dimensiunea unei batiste obișnuite s-ar putea să te împiedice să o împăturești în așa fel încât să încapă perfect în buzunarul sacoului.

4. O batistă de buzunar trebuie să stea plată sau să aibă volum?

În mod cert, volumul batistei de buzunar îți va afecta outfit-ul. Prin urmare, îți recomandăm să fii atent la dimensiunea acestor produse, ori de câte ori pornești la cumpărături.

Ideal ar fi să ții cont de mărimea buzunarului sacoului, spre a evita orice alte dificultăți ulterioare.

5. Ce culoare este mai potrivită pentru evenimentele casual în materie de batiste de buzunar?

Conform teorii culorilor, nuanțele deschise sunt cele mai recomandate în contextele casual. Totuși, atunci când combini culorile unei ținute, ar trebui să ții cont și de nuanța ochilor, a pielii și a părului.

Spre exemplu, bărbații care au pielea închisă la culoare și părul brun sunt mai avantajați de tonurile contrastante, spre deosebire de cei cu părul blond și pielea deschisă, care ar trebui să opteze pentru nuanțe mai puțin contrastante.

Sperăm că răspunsurile pe care ți le-am oferit mai sus îți vor fi de folos pentru a aduce o doză de rafinament ținutelor tale. În cazul în care te întrebi de unde poți cumpăra batiste de buzunar înalt calitative, află că găsești și în cadrul magazinului nostru online, www.dovani.ro o gamă diversificată din care să alegi varianta care ți se potrivește cel mai bine.

Lăsați un comentariu