RSS

Blog

TOP 3 mituri despre stil pe care niciun bărbat NU ar trebui să le creadă
TOP 3 mituri despre stil pe care niciun bărbat NU ar trebui să le creadă
Îți amintești cum, în copilărie, părinții ți-au spus ceva ce ai acceptat ca fiind adevărat – neavând niciun motiv să nu-i crezi? Spre exemplu, fiecare dintre noi a crezut că Moș Crăciun există cu adevărat, nu-i așa? Ei bine, în mod similar, există anumite mituri despre stil pe care urmează să le demascăm.
TOP 3 destinații de vacanță în 2019! Tu ți-ai ales locația preferată?
TOP 3 destinații de vacanță în 2019! Tu ți-ai ales locația preferată?
Cum după o perioadă de muncă intensă, o vacanță este bine-venită, ți-am pregătit în cadrul acestui articol trei dintre cele mai interesante destinații spre care ar trebui să te îndrepți în acest an. În cazul în care încă nu ți-ai stabilit perioada de concediu, acum e momentul oportun pentru a te hotărî și pentru a lăsa amintirile să se adune. Nu uita: călătoriile sunt considerate o adevărată hrană pentru suflet, motiv pentru care ar trebui să îți lași cât mai des grijile deoparte și să pornești într-o nouă aventură!
Din secretele unui manager de succes: Cum acționezi atunci când un angajat bun demisionează?
Din secretele unui manager de succes: Cum acționezi atunci când un angajat bun demisionează?
Ai fost anunțat de unul dintre cei mai valoroși angajați că demisionează și că urmează să se angajeze la o altă companie? Este posibil, într-adevăr, să privești această decizie sub forma unei trădări, mai ales dacă vestea te-a luat prin surprindere și nu ai avut suficient timp să analizezi lucrurile cu calm.
SFATURI VESTIMENTARE utile de care poți ține cont atunci când ai o SILUETĂ ROBUSTĂ!
SFATURI VESTIMENTARE utile de care poți ține cont atunci când ai o SILUETĂ ROBUSTĂ!
Te-ai săturat să întâmpini dificultăți în achiziționarea pieselor vestimentare care să îți mascheze silueta robustă? Ei bine, atunci trebuie să știi că în trecut, atât în rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor, siluetele robuste erau considerate drept un semn al sănătății depline, fiind extrem de apreciate. Așa cum s-au schimbat preferințele odată cu trecerea timpului, în aceeași măsură s-au diferențiat și trucurile stilistice la care orice bărbat considerat mai plinuț poate apela atunci când pornește la cumpărături.
Cum să o ceri în căsătorie pe aleasa inimii tale? Află care sunt toate detaliile de care trebuie să ții cont!
Cum să o ceri în căsătorie pe aleasa inimii tale? Află care sunt toate detaliile de care trebuie să ții cont!
Ai găsit în final femeia alături de care dorești să îți petreci restul vieții? Atunci, cu siguranță te poți considera un bărbat norocos! Acum, singurul lucru care mai rămâne de făcut este să o ceri în căsătorie. Este extrem de important să lași emoțiile deoparte și să îți amintești că odată ce ai pus la cale un plan complet, totul va decurge într-o manieră mult mai simplă. Așadar, în rândurile ce urmează, ți-am pregătit o serie de pași care să te ajute să o convingi pe femeia mult iubită de faptul că vă așteaptă o viață minunată ce trebuie petrecută în doi.
Te pregătești pentru prima întâlnire cu ea? Află cum o poți cuceri!
Te pregătești pentru prima întâlnire cu ea? Află cum o poți cuceri!
În ziua de astăzi, primele întâlniri pot fi destul de dificile, mai ales dacă persoana cu care urmează să te vezi se află în atenția ta de ceva vreme. „Ce ar trebui să porți?”, „Unde ar trebui să ieși la prima întâlnire?”, „Cine ar trebui să achite nota de plată?” și „După câte zile de la prima întâlnire ar trebui să o suni?” reprezintă doar o parte dintre întrebările pe care și le adresează orice bărbat înainte de a ieși cu femeia pe care o place. Cu atât de multe întrebări, devine destul de greu să te concentrezi de fapt în a o cunoaște mai bine pe potențiala ta parteneră.
Definește-ți personalitatea cu Dovani
Orice bărbat vrea să atragă atenția unei femei chiar dacă este căsătorit cu aceasta, se află într-o relație sau și mai mult de atât dorește să fie cuceritor și să aibă atuuri pentru a avea mereu alături femeia adorată vieții lui. Dovani e alături de tine mereu deoarece ești un barbat adevărat
Tinuta Dovani, pentru barbati cu stil
Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am lovit de discomfortul oferit de o încălțăminte aleasă greșit și pe tot parcursul timpului am simțit că ziua devine tot mai lungă. Și aceasta pentru că nu am fost pricepuți în a alege sau nu am avut de unde lua cele mai potrivite outfit-uri. Încălțămintea oferită de Dovani nu doar că este de foarte bună calitate dar poți fi beneficiarul celei mai confortabile perechi de pantofi sau ghete care ți se va potrivi și întreaga zi vei beneficia de confort și eleganță.
Fii beneficiarul ținutelor noastre
Ținutele inspirate vor creea în jurul tău doar admirație fiindcă vei fi mesagerul eleganței și al bunului gust indiferent ce ținută alegi. Alege să porți vesta peste o cămașă fină și ți se va schimba înfățișarea pe moment.
Ghidul de care ai nevoie în materie de culori și de vestimentație
De ce sunt atât de importante culorile în cadrul oricărei ținute și de ce nu ne putem limita la tonuri neutre de fiecare dată? Gri, Negru, Alb, pare a fi o alegere sigură, nu-i așa?