RSS

Blog

4 Elemente simple ce trebuie avute în vedere atunci când cumperi pantofi
Sesiunile de shopping tind să pară de cele mai multe ori epuizante, nu-i așa? Ei bine, lucrurile se complică în mare măsură atunci când trebuie să îți cumperi perechea de pantofi potrivită pentru o anumită ținută. Dacă piesele vestimentare le alegi în funcție de tipul de siluetă și de stilul propriu, care sunt pașii ce trebuie urmați în achiziționarea încălțămintei?
Cum poți „prelungi” durata de viață a pantofilor tăi din piele?
Este mai mult decât firesc ca odată cu achiziționarea unei perechi de pantofi din piele să considerăm că aceștia vor rezista un termen cât mai lung în garderoba noastră. Totuși, acest aspect nu este întotdeauna și valabil, mai ales dacă nu avem în vedere și cele mai bune modalități de întreținere a încălțămintei din piele.
Rețeta sucesului în moda pentru bărbați: DOVANI
Atunci când vine vorba despre modă, cu siguranță este bine cunoscut faptul că tendințele se schimbă în mod constant, că tredurile populare acum nu vor mai fi actuale în scurt timp și că prea puține sunt piesele cu adevărat atemporale. Așadar, cu toate aceste schimbări din lumea modei, un brand care își respectă clienții trebuie să fie mereu pregătit pentru a le oferi acestora articole de actualitate, moderne și care se transformă întotdeauna în look-uri rafinate.
Cămășile în carouri - cum și când pot fi purtate?
Nu este deloc un secret faptul că ținutele office, de obicei cele specifice unui mediu oficial, au părut dintotdeauna anoste. Totuși, asta nu înseamnă că la ora actuală această părere mai poate fi luată în considerare. Una dintre cele mai bune modalități de a aduce un plus de modernism și de rafinament stilului office este prin intermediul pieselor vestimentare cu un imprimeu inovativ. Și ce imprimeu este mai potrivit în acest caz decât carourile?
Când sunt imprimeurile un aliat vestimentar și de ce?
Pentru unii bărbați, ținutele compuse din piese vestimentare clasice, în nuanțe simple reprezintă cea mai de încredere variantă. Astfel, aceștia se pot „feri” de eșecul vestimentar. Totuși, moda în sine, prin versatilitatea și schimbările radicale pe care le propune înseamnă și asumarea unui astfel de risc, de a combina cât mai multe articole de îmbrăcăminte, de a ne juca cu nuanțele și de a experimenta.
„Primii pași” vestimentari spre o toamnă cu stil
Deși ne este destul de greu să ne despărțim de temperaturile ridicate, de pantalonii scurți și de tricourile subțiri, a venit toamna. Da, anotimpul răcoros bate la ușă, iar asta înseamnă nimic altceva decât că trebuie să fim pe deplin pregătiți cu o garderobă corespunzătoare. Care sunt trendurile în materie de fashion pentru toamna acestui an? În continuare vă vom surprinde cu câteva dintre principalele piese vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le dețină în propria garderobă în acest sezon.
Te caracterizează o siluetă zveltă? Ești înalt, dar slab? Iată cum te poți îmbrăca corect
Nu întotdeauna ne putem mândri cu o siluetă perfectă, întocmai modelelor de pe podium. Totuși, asta nu înseamnă că nu putem remedia situația prin vestimentație, mai ales dacă știm să alegem piesele de îmbrăcăminte perfecte pentru corpul nostru. Dacă în articolul anterior, ofeream sfaturi vestimentare prețioase bărbaților cu o siluetă robustă, ei bine, acum ne concentrăm pe siluetele zvelte. Într-adevăr, marea majoritate a bărbaților înalți și slabi pot fi puși deseori în încurcătură atunci când vine vorba despre hainele potrivite.
Trucuri vestimentare pentru siluetele robuste
Dintotdeauna, unul dintre punctele forte ale bărbaților a fost reprezentat de imaginea masculină, puternică și plină de atitudine. Totuși, deși bărbații își doresc să își completeze imaginea de ansamblu cu un corp parcă desprins din reviste, marea majoritate a acestora sunt complexați de silueta robustă care îi caracterizează. Așadar, exercițiile fizice, un regim alimentar și un stil de viață activ constituie secretul oricărui corp sănătos, care nu doar să se simtă bine ci să arate pe măsură. Până reușiți să vă atingeți aceste obiective, vă propunem în cele ce urmează câteva trucuri vestimentare prin care orice siluetă robustă să fie avantajată.
Cum să fii mereu la modă cu minimum de investiții?
Foarte multe persoane sunt pasionate de modă și de schimbările sale de la un sezon la altul, însă de multe ori nu reușesc să își completeze garderoba întocmai preferințelor proprii. Așadar, pentru a vă ajuta să aveți mereu ținute inspirate, moderne și atrăgătoare vă oferim în continuare câteva sfaturi utile de care să țineți cont atunci când porniți într-o sesiune de shopping.
TOP 3 modele de costume bărbătești pe care orice bărbat elegant trebuie să le aibă
Cu siguranță orice persoană este de părere că vestimentația cea mai elegantă a unui bărbat este compusă dintr-un costum din două sau trei piese ce respectă aceeași notă de stil. Totuși, uneori, bărbaților le vine destul de greu să se hotărască la un anumit model de costum elegant, mai ales ținând cont de cât de ofertantă este piața și cât schimbătoare este moda. Care model de costum bărbătesc este cel care merită o astfel de investiție?