RSS

Blog

3 Aspecte ce NU trebuie omise atunci când faci shopping online
Într-adevăr, având în vedere faptul că stresul și oboseala par să ne acapareze în marea majoritate a timpului, a face shopping online pare să fie o activitate cu mult mai simplă decât să colinzi efectiv prin magazinele fizice în căutarea produselor favorite. La momentul de față, marea majoritate a magazinelor online sunt dotate cu numeroase funcții care îmbunătățesc calitatea cumpărăturilor online și experiența de shopping de care fiecare dintre noi beneficiază.
Ghidul bărbaților pentru o nuntă cu stil
Într-adevăr, este posibil să vă gândiți că mai dispuneți de suficient timp până la ziua cea mare și că nu este cazul să vă îngrijorați de pe acum în privința ținutei. Totuși, nu uitați că timpul are obiceiul de a se scurge mult prea repede, mai ales atunci când vine vorba despre evenimentele cele mai importante din viața noastră, motiv pentru care cel mai bine este să fiți pe deplin pregătiți. Ținuta pe care o veți purta atunci când vă uniți destinele cu persoana iubită trebuie să reflecte nu numai rafinament, ci și propriul stil. În continuare venim cu o serie de sugestii utile de care puteți ține cont în acest sens.
3 Tipuri de cămăși în care să investești în perioada reducerilor
Perioada reducerilor și a promoțiilor poate fi o perioadă destul de tentantă pentru marea majoritate a persoanelor în care, fără să îți dai seama, să ajungi să îți cheltui toate economiile pe articole de care nu ai neapărat nevoie. Pentru a evita acest lucru, dar și pentru a te asigura că ai investit în piese vestimentare pe care să le poți folosi cu încredere și în sezoanele următoare, îți prezentăm în rândurile de mai jos trei tipuri de cămăși de bărbați pe care le poți achiziționa cu încredere în perioadele promoționale.
Cadoul perfect pentru bărbați în perioada iernii
Oricând este momentul ideal pentru a-ți suprinde tatăl, bunicul, partenerul de viață, fratele sau cel mai bun prieten cu un cadou. Perioada iernii este unică pentru fiecare dintre noi, în special pentru că simțim nevoia să dăruim și să oferim celor din jur un motiv de bucurie. În cele ce urmează îți oferim câteva sfaturi esențiale de care poți ține cont atunci când dorești să îți surprinzi bărbatul drag din viața ta în sezonul iernatic. Înainte de a alerga prin magazine sau de a petrece ore în șir pe site-urile cu produse de bărbați, este o idee mai bună să știi în oarecare măsură ce vrei să cumperi.
Profită de perioada reducerilor la Dovani.ro
Ce persoană nu iubește pur și simplu acele perioade ale anului când magazinele preferate sunt decorate cu buline roșii, absolut încântătoare ce anunță reducerile de sezon? În aceste momente, fiecare dispune de oportunitatea de a-și achiziționa produsele favorite la prețuri mai mult decât avantajoase.
Cum să îți alegi blugii potriviți pentru forma corpului tău
Blugii, jeanșii sau pantalonii din denim sunt, cu siguranță, una dintre cele mai populare categorii de piese vestimentare în rândul bărbaților. Versatilitatea acestor articole, ușurința cu care pot fi asortați în nenumărate stiluri și ținute, dar și comoditatea pe care o oferă în purtare sunt în mod definitoriu printre caracteristicile esențiale pe care bărbații le doresc de la elementele din propria garderobă.
Costumul bărbătesc de-a lungul timpului
Precum se întâmplă în viață, istoria și trecerea timpului este ceea ce definește natura și cursul tuturor lucrurilor care ne înconjoară. Acest aspect este valabil, bineînțeles, și în cazul costumelor.
Reguli „de aur” atunci când cumperi un costum bărbătesc
La momentul de față, costumul a devenit acel „deux piece” necesar în numeroase situații din viața bărbaților. Fie că este vorba despre un eveniment select, despre ținuta perfectă pentru birou sau la o întâlnire, costumul este alegerea cea mai potrivită care vă poate avantaja. Totuși, cumpărarea acelui costum perfect poate implica, uneori, o serie de impedimente, așa cum sunt materialele care se șifonează ușor, lungimea greșită a pantalonilor, culoare dificil de asortat și multe altele.
Secretele din spatele unei ținute rafinate
În mod definitoriu, fiecare dintre noi a admirat cel puțin o dată ținuta unei alte persoane. Ei bine, dacă vă întrebați cum anume a reușit acea persoană să obțină o combinație vestimentară atât de reușită, în rândurile următoarele vă oferim câteva mici trucuri la care și dumneavoastră puteți apela ori de câte ori vă pregătiți outfit-ul.
Tipurile de siluete bărbătești: Află care ți se potrivește cel mai bine!
În ceea ce privește aspectul fizic, cu siguranță fiecare dintre noi își dorește să ia cele mai bune decizii vestimentare astfel încât să fie pe deplin avantajat de ținuta aleasă. Totuși, pentru a face acest lucru corect, este mai mult decât necesar să știm în ce categorie de siluetă ne încadrăm. Doar în acest fel ne va fi mai ușor să achiziționăm piese de îmbrăcăminte care să ne evidențieze atuurile și nu micile „defecte” de care nu suntem în totalitate mulțumiți.