RSS

Blog

SFATURI VESTIMENTARE utile de care poți ține cont atunci când ai o SILUETĂ ROBUSTĂ!
SFATURI VESTIMENTARE utile de care poți ține cont atunci când ai o SILUETĂ ROBUSTĂ!
Te-ai săturat să întâmpini dificultăți în achiziționarea pieselor vestimentare care să îți mascheze silueta robustă? Ei bine, atunci trebuie să știi că în trecut, atât în rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor, siluetele robuste erau considerate drept un semn al sănătății depline, fiind extrem de apreciate. Așa cum s-au schimbat preferințele odată cu trecerea timpului, în aceeași măsură s-au diferențiat și trucurile stilistice la care orice bărbat considerat mai plinuț poate apela atunci când pornește la cumpărături.
Cum să o ceri în căsătorie pe aleasa inimii tale? Află care sunt toate detaliile de care trebuie să ții cont!
Cum să o ceri în căsătorie pe aleasa inimii tale? Află care sunt toate detaliile de care trebuie să ții cont!
Ai găsit în final femeia alături de care dorești să îți petreci restul vieții? Atunci, cu siguranță te poți considera un bărbat norocos! Acum, singurul lucru care mai rămâne de făcut este să o ceri în căsătorie. Este extrem de important să lași emoțiile deoparte și să îți amintești că odată ce ai pus la cale un plan complet, totul va decurge într-o manieră mult mai simplă. Așadar, în rândurile ce urmează, ți-am pregătit o serie de pași care să te ajute să o convingi pe femeia mult iubită de faptul că vă așteaptă o viață minunată ce trebuie petrecută în doi.
Te pregătești pentru prima întâlnire cu ea? Află cum o poți cuceri!
Te pregătești pentru prima întâlnire cu ea? Află cum o poți cuceri!
În ziua de astăzi, primele întâlniri pot fi destul de dificile, mai ales dacă persoana cu care urmează să te vezi se află în atenția ta de ceva vreme. „Ce ar trebui să porți?”, „Unde ar trebui să ieși la prima întâlnire?”, „Cine ar trebui să achite nota de plată?” și „După câte zile de la prima întâlnire ar trebui să o suni?” reprezintă doar o parte dintre întrebările pe care și le adresează orice bărbat înainte de a ieși cu femeia pe care o place. Cu atât de multe întrebări, devine destul de greu să te concentrezi de fapt în a o cunoaște mai bine pe potențiala ta parteneră.
Definește-ți personalitatea cu Dovani
Orice bărbat vrea să atragă atenția unei femei chiar dacă este căsătorit cu aceasta, se află într-o relație sau și mai mult de atât dorește să fie cuceritor și să aibă atuuri pentru a avea mereu alături femeia adorată vieții lui. Dovani e alături de tine mereu deoarece ești un barbat adevărat
Tinuta Dovani, pentru barbati cu stil
Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am lovit de discomfortul oferit de o încălțăminte aleasă greșit și pe tot parcursul timpului am simțit că ziua devine tot mai lungă. Și aceasta pentru că nu am fost pricepuți în a alege sau nu am avut de unde lua cele mai potrivite outfit-uri. Încălțămintea oferită de Dovani nu doar că este de foarte bună calitate dar poți fi beneficiarul celei mai confortabile perechi de pantofi sau ghete care ți se va potrivi și întreaga zi vei beneficia de confort și eleganță.
Fii beneficiarul ținutelor noastre
Ținutele inspirate vor creea în jurul tău doar admirație fiindcă vei fi mesagerul eleganței și al bunului gust indiferent ce ținută alegi. Alege să porți vesta peste o cămașă fină și ți se va schimba înfățișarea pe moment.
Ghidul de care ai nevoie în materie de culori și de vestimentație
De ce sunt atât de importante culorile în cadrul oricărei ținute și de ce nu ne putem limita la tonuri neutre de fiecare dată? Gri, Negru, Alb, pare a fi o alegere sigură, nu-i așa?
DOVANI vine cu oferte de nerefuzat pentru bărbați, de sărbători!
Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă și simți că lista de cadouri pentru cei dragi încă este lungă? Nu te mai îngrijora! DOVANI este aliatul tău în lupta contra-cronometru pentru cele mai inspirate cumpărături! Fie că este vorba despre partenerul de viață, de cel mai bun prieten, tatăl sau chiar un coleg, acum ai posibilitatea de a-i cumpăra un cadou rafinat, care fără doar și poate va fi pe gustul său. Indiferent că bărbatul pe care îți dorești să îl surprinzi în această perioadă preferă un stil casual, elegant sau office, DOVANI este un brand mereu pregătit să te întâmpine cu oferte imbatabile.
5 lucruri pe care femeile le consideră atrăgătoare la un bărbat
Ce bărbat nu își dorește să fie în atenția femeilor? Ei bine, în realitate, majoritatea femeilor au anumite preferințe atunci când vine vorba despre reprezentanții sexului opus, începând de la stilul vestimentar și până la atitudine.
5 trucuri ușor de aplicat pentru a fi mereu elegant!
Orice bărbat se întreabă dacă există cu adevărat un secret la care poți apela de fiecare dată când îți dorești să arăți bine. Dacă anumite persoane sunt de părere că tendințele de actualitate ale fiecărui sezon reprezintă necesarul pentru un look de invidiat, mai rămân totuși câteva aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere. Este posibil să vă întrebați de ce este important să fiți mereu eleganți? Răspunsul pornește de la faptul că oamenii apreciază, de cele mai multe ori, constantele. Așadar, a fi constant fie în vestimentație, fie în stil, fie în atitudine se rezumă la un lucru de bază: construirea încrederii.